Utorok, 17. Septembra 2013, 07:08
tak ti tu napisem ku kazdemu moj nazor.
1. dost stary rocnik, 2,3 motor podla mna v 5-ke je slaby a v kombinacii s automatom to podla mna neni dobra volba. Nehovorim o tom, ze podla mna 5-ka musi mat uz aspon vsetky 4 okna v elektrike ked nic viac, tie kurblicky vzadu ma irituju. Ale zase cim menej elektriky tym menej sa ma co posrat. Interier na tie km ujde. Exterier podla tych fotiek clovek velmi neposudi.
2. tu 530i co dava to sekvencne k autu mi nukal na vymenu za passata ked som mal, uz to je par mesiacov co to tam to auto je. Cena bola vtedy 5 000. LPG dava k autu ale neni zapisane v TP a neviem ci to niekto dokaze zapisat dodatocne do TP, kto by si zobral cudzi splynovac na krk.
3. absentuju fotky interieru, takze k interieru a vybave sa vyjadrovat nebudem. Exterier vyzera velmi zachovalo a vyzera, ze majitel sa o to staral. Hoci je to taky mutant, Fl svetla, fl maska, a zvysok auta nefl. Ohladom motora sa uz znova nejdem vyjadrovat.
4. PREBOHA, som si povedal ked som uvidel tu fotku. Humus svetla, humus kola. Inak by zvonku vyzeralo to auto uplne inak. Interier nula bodov, hnusna farba, ziadna vybava, ale fakt ze ziadna okrem vyhrievanych sedaciek. Len je to prvy manual, tak neviem co chces, ci je pre teba manual vyhoda alebo nevyhoda. Ale auto s takouto vybavou by som ani nepozeral.
5. Cierny touring pekny, tiez prerabka na fl ale aspon tam nema predfl naraznik a vyzera to viac pokope to auto. Exterierovo to vyzera pekne interier tak isto, vybava ujde. Tie sportsitze sedacky mas malokde, mne sa strasne pacili kym som ich nemal, no su dost tvrde tak clovek si to musi najprv vyskusat ci mu to bude vyhovovat. Ale celkovo je v nich lepsi posed ako v tych klasickych latach. Motor podla mna lepsi ako tie 523-ky co si tu nahadzal. Cena celkom dobra.
Mohli by sa k tomu autu vyjadrit chalani z BB/ZV bmwklubu, zrejme to bude jeden z nich kedze ma na okne ich nalepky.
6. Ten posledny ma dojal tymi fotkami. Niekedy som mal pocit, ze predava frajerku ci sestru ci co mu to je. Stary rocnik, stav nevyzera nejako cukrikovy na tu cenu. Vybava ani napisana ani ziadne fotky interieru. Motorizacia 523 s manualom na to moj nazor poznas, podla mna nezaujimave auto v inzercii.
Takze suma sumarum, musis si uvedomit co vlastne chces, ci chces touring alebo sedan, ci chces manual alebo automat, a ci chces auto ktore aj pojde alebo ktore iba bude malo papat, ked chces auto co papa malo kup si octaviu 66kw tdi a bude ti to papat 4 litre. BMW nerobi auto predny znak na kapote, ale pocit z jazdy. A mam pocit, ze v socialnej 39-tke s 2,3-kou nejaky extra pocit mat nebudes.
Ja by som do auta co nema plyn nesiel. Zbytocna investicia vyse 1000 euro podla, zalezi od toho kolko km spravis. Osobne by som isiel asi skor do dieslaka. Alebo keby velmi benzin plyn tak by som bral V8-cku.