... všetko o BMW ...
johny_BMW napísal:no a nevies mi dat nicky tych troch ludi?..jeden z nich bude asik alpina 850csi alebo tak nejak nie?...mam to tu uz vsetko poriadne prestudovane tak preto viem....a dufal som, ze niekdo bude mat nejake vedomosti.....skusenosti...alebo co...
dracik.bmw napísal:No mal by tu byt clovek co ma Alpinu ale benzinovu 5ku ale neni som si isty ci je na Klube viem tusim ze je z LM.. A este MEJOGSI a ALPINA B3 jeho brat...To su ich nicky skus im napisat mohli by ti poradit..Ale co som sa dozvedel ja tak na SK tusim je neaka panta co sa tyka suciastok ked povies ze mas ALPINU tak budu kukat ako puci a nebudu vedet objednat...Ale netvrdim to na 100%
johny_BMW napísal:tak problem by mal byt jedine prave s dielmi ktore tam dal alpina...ale inak to je klasika 530d....a to neriesim, bude problem s dielmi to sa bude dat poriesit ked tak z nemecka alebo nefiem..ide o exluzivitu....oto, ze viem, ze druheho takeho isteho tu urcite nenajdem...kedze ich bolo vyrobenych len 145...![]()
![]()
...rozumies..ale dik za nicky ozvem sa im..ide oto len ci nemaju ete viac info ako som zatial zistil ja...
PreludeH napísal:S dielmi na alpinu a tvrdením že to zoženieš u každého dílera bmw by som bol opatrnejší! Napr. v tempuse v Košiciach na alpinu nezoženieš nič! A dokonca keď som mal požiadavku na jeden diel tak ma odkázali na or. dílera ALPINA v Prahe
Peppo napísal:
tak ale kosice, co sa divis, neochota najvacsia...
hrto777 napísal:D10Moc ich nie je a asi najvacsie problemy by mali byt so vstrekovacmi ,palivovymi cerpadlami a turbami Viem o pripade kedy na aute pocas dvoch rokov odisli 3x vstrekovace plus turba ,kedysi ak sa nemylim stal jeden vstrekovac okolo 1000e ,po case boli nahradene novsimi (lepsimi) ,odporucaju sa menit komplet aj s riadiacou ,vychadzaju asi na 3450e Ale napriklad tiez su pripady ,ze za dva roky s tymto autom nebol absolutne ziadny problem Noo a myslim ,ze pokial tam mas este stare vstrekovace a odidu ,tak pri objednavke novych ti alpina vrati 400e A ano diely nie su "problem"