... všetko o BMW ...
valer750 napísal:no zatial auto stoji na dvore, bolo kupene na zaklade mobile.de, je to auto mojho "mladsieho" sefa:)...stalo okolo 10000, s tym ze na nom chyba predny a zadny podnaraznik(uz su objednane), zadna lista s pdc...auto ma vraj vymenene turba, serviska konci pri 35252 km, vypadane pixely na pristrojovke, vraj 162000km, vnutri silno zachovala...jazdne dojmy? najprv sme sa skoro posrali, ze je nieco zle, lebo studena(aj ked podla budika uz nahriata) prakticky vobec nejde, ale po chvili uz to je ine, kedze na aute su obute letne 19tnastky, nemal som chut skusat dynamiku ale akonahle bude prezute alebo sucho, tak uvidime...
valer750 napísal:...my mame od utorka vo "firemnom" vozovom parku E39 D10ku, tak priebezne budem pridavat nejake postrehy a zazitky...
valer750 napísal:...cislo nepamatam, ale rano sa v robote pozriem...
...narazniky nema, lebo ich vraj niekto ukradol...ale tak mozne to je...
...diely su objednane v nemecku, takze ceny budu nemecke....zatial ani nieje na znackach, takze najake postrehy so servisom asi tak skoro nebudu...dufajme:), lebo ak sa poserie, tak to budem opravovat ja....:)
co sa km tyka: napisal som, ze serviska konci pri cca 32k km, co znamena, ze v BMW servise nic nezistis...a aj keby...my vo firme sme silni blazni do BMW, takze sefo ked ju nasiel, tak uz nebolo pomoci a kupila sa,...mal doteraz 39ku 525 na 19"M5 kolesach...ta je na predaj...
fotky dam, len najst trosku casu:)
valer750 napísal:...cislo nepamatam, ale rano sa v robote pozriem...
...narazniky nema, lebo ich vraj niekto ukradol...ale tak mozne to je...
...diely su objednane v nemecku, takze ceny budu nemecke....zatial ani nieje na znackach, takze najake postrehy so servisom asi tak skoro nebudu...dufajme:), lebo ak sa poserie, tak to budem opravovat ja....:)
co sa km tyka: napisal som, ze serviska konci pri cca 32k km, co znamena, ze v BMW servise nic nezistis...a aj keby...my vo firme sme silni blazni do BMW, takze sefo ked ju nasiel, tak uz nebolo pomoci a kupila sa,...mal doteraz 39ku 525 na 19"M5 kolesach...ta je na predaj...
fotky dam, len najst trosku casu:)