... všetko o BMW ...
alpina b3 napísal:Svata pravda, zohnat nieco pre ALPINU na SK je hroza.Vlastna skusenost.
Co sa tyka e39 v dizlovom prevedeni od ALPINY, tak trebalo by sa poobzerat na http://www.e30.cz klube.Na poslednom BIG BMW zraze v Cechach tam bol jeden chalan, ktory mal toto auto.
PreludeH napísal:S dielmi na alpinu a tvrdením že to zoženieš u každého dílera bmw by som bol opatrnejší! Napr. v tempuse v Košiciach na alpinu nezoženieš nič! A dokonca keď som mal požiadavku na jeden diel tak ma odkázali na or. dílera ALPINA v Prahe
johny_BMW napísal:super dakujem za info...a mozem sa spytat, skade si cerpal?...ci z vlastnej skusenosti?...a preco by sa maly kazit tie vstrekovace?...ved pan alpina asi vie co a jak treba robit aby sa to nedzubkalo ako ty hovoris pomaly kazdy tristvrte rok....chapes.....tam ide asik skor oto ako sa predosli majitel staral....si myslim....a D10, ked dobre viem, tak ich bolo vyrobenych len 145 kusov...
hrto777 napísal:Nie
hrto777 napísal:
Info su z prvej ruky ,od ludi ,ktory D10 vlastnia A Mr. Bovensiepen? Kazdopadne sa menil typ vstrekovacov a tie povodne uz nekupis Ako som pisal ,jedno auto same problemy ,druhe vobec ziadne pri 235 tis. km ,toho ,ze by o ne nebolo starane sa nebojim ,viem ,ze bolo To su dva pripady ,o ktorych viem Cena za vstrekovace plus riadiacu je z minuleho roka ,priamo z Buchloe Vyrobenych bolo 239 ,145 limo... Vo svojej dobe to bol najrychlejsi dieslovy sedan sveta
lupo napísal:to, ze su u nas v BMW predajniach vacsinou nie priliz schopni ludia je fakt, ktory nezmenis. ak je raz niekto lenivy alebo nedaval pozor na skoleniach, tak je mozne, ze povie, ze diely na alpinu objednat nevie.
do kulturneho sveta (rakusko) to je kusok, treba zbehnut k prvemu predajcovi BMW v AT a diely na alpinu bez problemov objedna.
hrto777 napísal:Ak pod 535d myslis motor ,ktory je v e60 ,tak nie Je to v podstate e39 530d plus jedno turbo Motor vyvijalo spolu s alpinou samo bmw Alpina mala ponuku od bmw na pouzitie 4.0d alebo 3.0d Kvoli vahe alpina volila 3.0d Ma vacsi medzichladic ,turba maju elekto-mechanicky nastavitelne lopatky ,plniaci tlak 1.5bar ,kompresny pomer znizeny z 18 na 16 ,245ps od 3500-4200 ,500nm od 1800-3500 otacok...
P.S. V prvom mojom prispevku na tejto strane mam tvrdku v slove ktory
valer750 napísal:...my mame od utorka vo "firemnom" vozovom parku E39 D10ku, tak priebezne budem pridavat nejake postrehy a zazitky...