... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:rozvody, loziska, hpfp, olej v prevodovke a diferencialoch...to sa spravi po kupe a potom bude pokoj s velkymi vecami, pocitat 5-6k aj s DPH, vydelit poctom rokov a pripocitat veci ako brzdy, napravy....ja by som povedal ze v horizonte 5 rokov sa hybeme niekde medzi 2-3k rocne podla mna...horsie to je ked sa pocka az sa nieco stane a potom sa navstivi znackovy servis...au
my to robime ako balik vsetko v jednom za zvyhodnenu cenu...potom pre predstavu ked jedna z tych spomenutych veci odide, tak len za opravu tej jednej veci ideme sumu ako za vsetky veci preventivne
Milos to tu pekne spomina aj ked s tou opravou kluky ma zle pocul, tam sa musi robit aj blok a preto je to velmi drahe :)
https://www.youtube.com/watch?v=S52q-h4_Jro
sandrito napísal:Pozeral som minule....spominal ťa....:-) aj ja som chcel dakedy sedmu...ale toto už je sado maso na peňaženku...možno pre človeka čo má doma štosy 100 euroviek a kopec času...lebo auto každy mesiac pár dni v servise...
sandrito napísal:Ale prosím Ťa, toto si nechaj pre kolegov na Mercedes fóre alebo posedení pri pive. Je jedno či to je 3, 5, 7, E, C pokiaľ sa údržba zanedbáva, všetko menované bude stáť každý mesiac pár dni v servise. Ešte si spomenieš v dobrom na svoju “ dymaciu E61 s funkčným DPF “ keď sa začne ozývať Adblue na C220d lebo nebude vedieť meriať stav hladiny…aj ja som chcel dakedy sedmu...ale toto už je sado maso na peňaženku...lebo auto každy mesiac pár dni v servise...
TomSQ napísal:Keď myslíš.....Ale prosím Ťa, toto si nechaj pre kolegov na Mercedes fóre alebo posedení pri pive. Je jedno či to je 3, 5, 7, E, C pokiaľ sa údržba zanedbáva, všetko menované bude stáť každý mesiac pár dni v servise. Ešte si spomenieš v dobrom na svoju “ dymaciu E61 s funkčným DPF “ keď sa začne ozývať Adblue na C220d lebo nebude vedieť meriať stav hladiny
TomSQ napísal:Ale prosím Ťa, toto si nechaj pre kolegov na Mercedes fóre alebo posedení pri pive. Je jedno či to je 3, 5, 7, E, C pokiaľ sa údržba zanedbáva, všetko menované bude stáť každý mesiac pár dni v servise. Ešte si spomenieš v dobrom na svoju “ dymaciu E61 s funkčným DPF “ keď sa začne ozývať Adblue na C220d lebo nebude vedieť meriať stav hladiny
sandrito napísal:Ale veď jasné, že najazd bol vysoký preto veĺa do servisu pošlo...ale potom je cele auto spotrebak...a pochybujem že ĺudia kupia stare e alebo f a nasypu do neho kupnu cenu hneď na druhy den a vysmiaty si uživaju beztarostnu jazdu na starom bmw...
TomSQ napísal:... a každý uvedomelý jedinec, ktorý sa pre takúto kúpu rozhodne, by si mal byť vedomý toho, že servis je s narastajúcim počtom kilometrov adekvátne úmerný cenovej skupine vozidla.