Kde začať.. V prvom rade maš u mňa palec hore. E46 je pre mňa jedno z najkrajších BMW samozrejme pred faceliftom. Tiež si nekúpim auto len preto, že je novšie a pritom sa mi nepáči! Ale s5 k podstate. Začnem rozdielom medzi 320i a 325i. Prvé BMW 320i 125kw som mal 7 rokov a 325i mám 2.rok. Som nadmieru spokojný. Čo sa týka dynamiky, tak rozdiel medzi 320i a 325i je fakt cítiť a to je rozdiel len 16kw. Keď porovnám 325i a 330i, tak rozdiel 29kw necítiť až tak veľmi! Ono to pekne vidno aj na papieri v zrýchlení: 8,3 - 7,2 (rozdiel 1.1s) a 7,2 a 6,5 (rozdiel 0.7s). Bol som milo prekvapený, ked som kúpil 325i a začal s ňou jazdiť. Záťah je už od spodu narozdiel od 320i. Tá nenúti šofera k rýchlej jazde, čo je zrejme aj jej zmysel. 325i už ide fakt pekne. Ten odpich je proste návykový. Čo sa týka servisu a spotreby, tak sú v podstate rovnaké. U týchto áut je pomer cena/objem/výkon/spotreba jedna z najlepších takže nieje o čom. Samozrejme 330i bola, je a vždy bude najsilnejšia E46 ktorá sa predávala (M3 nerátam). Takže ja doporučujem 330i, ale pokiaľ natrafiš na peknú 325i tak neváhaj. Je ich čím ďalej tým menej. A ako píše Gabo10, keď sa o ňu budeš starať tak sa ti cena auta vráti