... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:25d klapky nemaju...
prvorade sa zameraj na to ci to nebola buracka, bo ten hlinikovy predok sa zle opravuje, dalej oleja na spodu vakuovky sa bat nemusis, meniaceho sa zvuku motora pri akceleracii sa bat mozes - remenica...coho by som sa ale pri mestskej jazde bal je to diabolske DPF, teda idealne je skontrolovat backpressure ak mas tu moznost (a samozrejme koncovku vyfuku)
banned napísal:Tu sa buracky docela dobre daju overit, a zaznam od poistovni nema, takze ked aj nieco bolo, tak mimo poistovnu, takze nic velke... Ale hej cital som o tom predku, to mrknem, tiez, ze treba vymenit separator oleja - tiez nevidim problem, remenica nebude taka vrazda na penazenku myslim. DPF sa da pozret v akom stave je cez idrive nie? Pri tych milach myslim, ze keby ho vytiahneme a chemicky precistime by este par tisic mil mohlo vydrzat bez vymeny za nove... Pokukam to, som zvedavy aj ja. Dik za nfo.
banned napísal:V kelly na mna 200euro ta remenica, to je v poho, sice FEBI, ale tak nieco to vydrzi keby hned. Inak som mal za to, ze ta remenica sa jebe hlavne na R4d ako na R6, tam to celkom vydrzi, nie?
banned napísal:To je fuk, nebudeme riesit 400 eurovu suciastku, ked je to pojebanych 5% z ceny auta...
banned napísal:Nuz, ked to bereme takto, tak nemozno kupit ziadne pouzivane auto