... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
m4x napísal:Ked svieti kontrolka ABS co sa s tym da porobit ? (uz mam odskusane, ze ABS je skutocne off)
na co sa mam/mozem pozriet, aby som to poriesil ? dakujem
jararak napísal:jannci, co v pripade ze riadiaca jednotka mi povie FU? jednoducho odmieta komunikovat s diagom, tento problem mam s 2rj z ktorych druha je urcite funkcna.
jararak napísal:jannci, co v pripade ze riadiaca jednotka mi povie FU? jednoducho odmieta komunikovat s diagom, tento problem mam s 2rj z ktorych druha je urcite funkcna.
jararak napísal:skusim este raz tuto moznost, raz som to uz skusal
btw je fyzicky ine cidlo predne od zadneho? nema niekto jedno na zapozicku nech ho odhalim hajzla konecne
R0nnIe napísal:Mne roby to, ze mi za jazdy zacne svietit abs a asc. Ked nastartujem nesvieti nic ale za jazdy , pokial je potreba pouzit abs tak zacne svietit. asc niekedy funguje, ale tiez pri extremoch ako mokra cesta zliha. Ja toto ale skor vydim na RJ ako na senzory . Kontakt tiez nemyslim ze by to bol. Mal niekdo podobny problem? Samozrejme diagnostika 0 bodov
m4x napísal:tak to nenacita ked je to tak ako to bolo u nas - proste musel by prudko akcelerovat a zaroven byt napojeny na diagnostike, aby mu to nacitalo, kazdopadne drzim palce a verim, ze to bude tak isto v jednom prekliatom cidle