... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
sibirisfikis napísal:caute, mam taky problem, ked chcem zdvihnut okno na vodicovej strane hore tak musim cely cas drzat stlacene tlacitko. Ked ho stlacim a pustim tak ho stale po nejakej drahe sekne a zastavi. Dole ide tak ako ma. Neviete mi poradit cim to moze byt a ako to opravim ? dik
sibirisfikis napísal:caute, mam taky problem, ked chcem zdvihnut okno na vodicovej strane hore tak musim cely cas drzat stlacene tlacitko. Ked ho stlacim a pustim tak ho stale po nejakej drahe sekne a zastavi. Dole ide tak ako ma. Neviete mi poradit cim to moze byt a ako to opravim ? dik
BlackMW napísal:no u mna je zhaluzena elektrika, snimac polohy okna alebo take nieco..
lebo nie je to ze by to nevladalo alebo spomalilo,
prudko zastavi a zbehne kusok dole,
ked drzim pretlacene tlacitko az na dotahovanie tak to ide v poho..
Mimo napísal:no,niečo podobné robí aj mne, to máš akoby si tam dal ruku keď zatváraš okno. Sekne sa a ide kúsok dolu. nie? Buď oknu niečo vadí, ide ťažko alebo to buse čidlo/senzor nejaký![]()
100RM napísal:Mne sa to raz za cas tiez stane tak na preskacku soferove-spolujazdcove. Ale stane sa to tak raz z 50, tak neriesim a na druhy krat uz to ide v pohode.
BlackMW napísal:mam rovnaky problem s obidvoma stranami, skusil som dat
centralny modul z bava na ktorom to myslim fungovalo a robi to to iste..
ale spravil som si dotahovanie okien pri zamykani takze teraz to mam hlboko v pazi..
R0nnIe napísal:Ako si spravil to dotahovanie? Nemam ziadnu schemu k tym oknam, a neviem ktory kabel je naco. Tak isto mam medzi tlacidlami na okno na lavej strane daky vypinac, ale nemozem prist na to na co tam je. Zapnem nic, vypnem nic. Kable do neho ale idu