... všetko o BMW ...
momentalne sa uz druhy tyzden nahaname po uradoch
Celkovo s cabria super pocit aj ked je to iba 1,8i,zhodli sme sa ze na cabrio nam to stačko.Aj ked bola este moznost ist na 2,5at ktora sa tu premlela v dostatocnom mnozstve co som tak posondoval a je na nej iba puknute tesnenie pod hlavou,a par nedostatkov na karoserii,par
a este jedna co bola na cechach ale mala uz 1,8is motor,a nevedel som co a ako na originalite bude,tak sme radsej s toho opustili,nakolko bol interier v horsom stave.
inac,cechac bol policajt tak mame zapisane tolko moznych variant pneu a elektronov ze
mh,dalej tomu niekto dodal to americke svietenie smeroviek,ktore je extra riesene diodou,nie smerovkov,interier vsetko krasota,neskor dam kvalitnejsie foto ked bude vonku oks.Chybycky bmw su riadiaca paka,co sa mi dost nepaci a nieco nam brunka vo vyfuku,ale v pondelok uz ideme do ordinacie a mame aj niejaku tu ponuka na niejake upravy vyfukovych potruby komplet,tak sa uvidi.Arnold napísal:Krásne cabrio, obzeral som ho v KlčoveŠkoda že to nieje aspoň M52B20, už len pre ten zvuk :)
heroe napísal:ZamYlovat?????????![]()
![]()
![]()
Nie je lepsie riesenie ako platit za zvody od amy zohnat zvody z iSka plus komplet vyfuk??? Zvody su ladene a iSo ma krasny zvuk a nebude to hucak.....
Inak super ze vam dal aj kola aj windshot ci jak sa to vola sak ten sam o sebe sa predava okolo 150euri ak sa nemylim
vobec,vobec.Uvidime,dnes sa na to mrknem,benzinu som sa nevenoval cca 9rokov a ani neviem ci by to is-ko pasovalo na hlavu,atd...možeš poradit,som rad.sebastiaan napísal:Vyzerá fajne na tých kolesách

Dogg88 napísal:Presne toto som mal aj ja na iSku
Droteny kotuc do flexy a bolo to ako nove
sakra...to som si myslel,ale daval som to aku poslednu moznost bmw777chose napísal:...a co s tym???motor chcem mat tiez tip-top a neviem co to je...ale nejde to dole anis arvou,tech.benzin...a cistic na neviem co tiez nepomohol