Cawko kluci,tak to sakra dlhej dobe sme opat trosku presedlali na ineho tatosa samozrejme od bmw.Dovod predaja ako uz niekto postrehol nebol dokopy ziaden,chcelo to iba proste zmenu,alebo inac povedane,nechcelo sa mi uz v 530D vrtat :) a s dovodom ze stala celu zimu v garazi,sme sa s uz snubenicou rozhodli kupit bmw,ktore ma aj ozajstny dovod zimovat v garazi.Po dlhom uvazovani,pocas celej dovolenky a zopar hadok ze sme chceli nasu e39 ako svadobne auto,padla celkom oks ponuka na predaj a tak sme rychlo hladali nahradu,aby sme neostali s peniazmi v ruke a laska e39 prec,chcelo to rychle nahradu

nasli sme si na cechach blizko pri Karvinej krasne cabrio,ktore nam nedalo a aj tak sme si ho isli pred predajom e39 pozriet ci sa oplati do toho ist a zamilovat si nieco nove.Po dlhej ceste na ktoru sme sa vybrali pred obedom a prisli na miesto cinu okolo 15:00 nas uz priestor majitela,nakolko je to byvali automechanik prekvapilo,vsetko krasne cistucke,vytopena garaz,poriadok a v zadu dve kocky,mustang rok 1964 a nasa kocka e36cabrio.Krasna bola,pacila sa...po ceste spat sme boli obaja skoro cestu ticho,obaja sme rozmyslali ci je to spravna volba.A ani sme sa nenazdali,o dve dni bol zaujem o e39,tak sme ju strelili do KE,hned po odjazde sme sa vybrali s mimi do krčmi trosku odlahcit napatie,nakolko zacala snubenica plakat,slzu som si neodoprel ani ja sam

a tak cim skor sme utekali po cabrio na cechy,aby sme trosku zmiernili bolest.V den kupi sme sa vybrali s nasim touringom na cechy,a krasne vsetko za 10min vybavene,aj odhlasenie,aj nase prihlasenie...iba som cucal ako krasne to maju na cechach zariadene,ziadny policajti ale sympaticka starsia pani znacky vzada,dala nove,jeden podpis,dovidenia

momentalne sa uz druhy tyzden nahaname po uradoch

Celkovo s cabria super pocit aj ked je to iba 1,8i,zhodli sme sa ze na cabrio nam to stačko.Aj ked bola este moznost ist na 2,5at ktora sa tu premlela v dostatocnom mnozstve co som tak posondoval a je na nej iba puknute tesnenie pod hlavou,a par nedostatkov na karoserii,par

v cene 2900e,momentalne 2500e,viac to nechcem komentovat

a este jedna co bola na cechach ale mala uz 1,8is motor,a nevedel som co a ako na originalite bude,tak sme radsej s toho opustili,nakolko bol interier v horsom stave.
Ku cabriu trosku,tak je to 1,8i 96r dovoz z belgicka,kde sme pri kupe obdrzali este belgicke doklady,niejaky car pass a ine papiere o bmw,kde pri dovoze bolo nabehanych 208.000km a do skoro zaciatka zdokladovane km pri niejakych kontrolach,niekedy raz a inokedy dva krat do roka.Cech bmw pouzival uplne minimalne ked mi sme ju kupili od neho po styroch rokoch s 228xxxkm.Bmw ma new platenu strechu,el...vsetko ako novucke,new lak a v podstate je ako by sme si aj spravili s kockou tak ze sme dali zan trosku viac podla mna,ale mame tam znizeny podvozok a hlavne pekne kola bbs,ktore by sme aj tak na auto hladali,lebo podla nas su top na e36tku

inac,cechac bol policajt tak mame zapisane tolko moznych variant pneu a elektronov ze

mh,dalej tomu niekto dodal to americke svietenie smeroviek,ktore je extra riesene diodou,nie smerovkov,interier vsetko krasota,neskor dam kvalitnejsie foto ked bude vonku oks.Chybycky bmw su riadiaca paka,co sa mi dost nepaci a nieco nam brunka vo vyfuku,ale v pondelok uz ideme do ordinacie a mame aj niejaku tu ponuka na niejake upravy vyfukovych potruby komplet,tak sa uvidi.
Foto davam zatial tie co su,skor pre predstavu,potom ich vymenim,slubujem

a tak tiez mi tu chyba pribeh este o mojej e36touringu co mame uz skoro rok