Tech. udaje:
e46 323i sedan 125kw '99 Cierna metaliza
Po mesiaci od kupy som sa rozhodol aj ja vytvorit si pribeh.
Nemohol som skor pretoze som nemal dostatok skusenosti z dlhsich ciest s tymto rychlikom. Po dlhsej ceste na vychodne slovensko ma napadla prezyvka- predmet prispevku- Zdatný silák

. Tento bavorák, ktory som vdacne prevzal po jkk , ktory zda sa velmi dobre staral, pretoze je naozaj zachovale,,
pribehy-nasich-aut/prve-bawo-predane-t72934.html ( diky moc) mi dodal strasnu radost a aj ked uz ma nejake tie kilometre odjazdene, pre mna to bolo ako keby sedim v uplne novom aute. Po tejto ceste , ked uz som snad vsetko odskusal(tempomat na dialnici-na druhej strane manualne radenie v krasnych vlnitych miestami poopravovanych cestach medzi Spisskou novou vsou a Roznavou, stresne okno, jazdenie v totalnej hmle, pri ktorej som sa musel hrat snad so vsetkym moznym: rozmrazovanie predneho okna, otvaranie okien koli bolestu hlavy koli vysokej teploty sposobenej rozmrazovanim okna , z unavy z marneho snazenia sa prekuknut pomedzi hmlu ktora neunavne po celu cestu medzi zvolenom roznavou sadala na okna, rozne druhy svetiel a aj tak som si miestami domyslal cestu po ktorej som pritom uz celkom vela krat presiel...) som si uvedomil ake to naozaj je auto. Po ceste naspat z Roznavy do BA mi ukazalo, ze dokaze v pohodicke ist tento silak s o dost novsim kamaratovym e90 320d automatom a cesta to bola naozaj prenadherne zabavna

Zatial nevyskakuju ziadne vazne problemy,nieco mam naplanovane pomenit v dohladnej dobe, o vsetkom menenom budem priebezne pisat v prispevkoch..
.. Prikladam nejake fotky z tychto ciest ktore som urobil len malo kvalitnym fotakom z mobilu bohuzial az za sera, ale aspon daco.
krátka ukážka: