ahojte.
rad by som poopravil zopar udajov o tomto aute. Niekto tu napisal, ze malo na SK 4 majitelov, z toho len traja na klube. To ma ako prveho majitela tohto auta uraza! Tato 323i nebola nikdy mimo bmw klub.
Z nemecka ho dotiahla jedna baba z Martina, klubacka. Tahala takto auta a cca dva tyzdne po dovoze som ho od nej kupil. Zhruba v roku 2007 to bolo. Zaciatkom 2009 som ho predal na Oravu - l_Kubko_l. Nasledne ten ho predal klubakovi panovi bacovi cim sa vratilo do BA na Long parts kde byvam aj ja. Nasledne islo klubakovi jkk a teraz ho mas ty. Ak teda neratam dovozkynu ktora ho nedoviezla pre seba, ale na kseft, si piaty majitel na SK z bmwklubu, ktoremu robi radost.
Za tu dobu co som ho predal sa dost zmenilo, no vidim ze stale beha a ma sa dobre co ma tesi. Dokonca som ta na nom minule videl na obchvate BA tak az po odbocku z lafranconi mostu do mlynskej doliny som siel pekne za tebou
Jedine co ma rozosmieva je ten pocet kilometrov, ktore som pozeral podla VINka na stkonline.

Uz ja som ho kupoval ked malo 162 tkm a to bolo stocene oproti originalnym km z Nemecka o zhruba 43tkm. Neviem ako vy dalsi po mne, ale neverim ze ste stacali, takze si k realnemu stavu prirataj tych 43tkm naviac.
A jedna otazocka: nepredas ho naspat svojmu oteckovi?