Pribeh zacina ani neviem kedy, ale ako aj ini, aj ja som zacinal na zadokolkach z produkcie domacej sceny. Prve auto co som soferoval bola nasa rodinna skoda 105L. Moje prve auto bolo skoda 100 po dedkovi. Mam ju dodnes ako freetime killer. Neskor, pri potrebe auta na denne priblizovanie som si ako dailycar ku kilu kupil Skodu Rapid 130. Tu som mal donedavna a to auto na svoj vek dokazalo neuveritelne veci, ale tak nejak som citil, ze uz to na dnesne denne jazdenie moc nie je a tiez praktickost kupecka dost zaostava. Medzitym ci sucasne s tymito autami boli aj nejake auta inych znaciek, ale nakoniec predsa len, nakazeny virusom zadokolky som vyhliadal svoje prve "normalne" auto.
Vyber bol jasny, urcite to musi byt e36 a urcite touring. A tak po mnohych telefonatoch, mailoch a roznych inzeratoch som nakoniec kupil toto TDS. Aj ked som povodne nechcel hrkalku (kla kla kla), uprednostnil som slusny celkovy stav auta pred inymi vecami. Samozrejme nie je bez chyby, je to predsaj len 15 rocne auto.
Co to vlastne je.. noo, e36 318TDS touring, r.v. 1998. Vybavu ako klimu, vyhrievane sedacky a podobne veci by ste hladali marne. Ale zasa to nie je uplna socka, daco mi tam dali: el. predne okna, zrkadla, maly BC, 4x airbag, siber ..
Plany:
- decentne znizit
- nejake to audio
- mozno nejaka vybava + (napriklad by sa mi pacili aj zadne okna v el.)
- dopriat motoru trocha volneho dychu (KN vlozka + kat off) a mozno chip
- a to hlavne - udrziavat pokial mozno v co najlepsom stave, co cas, penazenka a okolnosti dovolia ..
Prihodim par obrazkov na kuknutie, fotky hned na mieste cinu po kupe, atd.