Po dlhsej dobe update..
Skusim nejak opisat, co sa za posledne mesiace poriesilo ..
Tk ako prve co si spominam, bolo von turbo kvoli zaseknutej klapke. Zacalo to tak, ze auto malo taky kadejaky chod a nad 140km/h proste koncil zivot .. jednoducho to umrelo.

Jedneho dna som sa odhodlal vybrat turbo a zistil som zaseknutu klapku, kt. ma regulovat max. tlak .. takze sa to rozhybalo a ked uz som to mal vonku, tk som to v ramci domacich moznosti cele vycistil a dal vsetky tesnenia nove, aj pod vyfukove zvody. (spominam si na typka menom victor reinz) Dalej u toho vycisteny aj IC a hadice, ked uz som to rozoberal..
Tiez som vymenil termostat, takze uz aj pri -12° kurim.
Vymenila sa brzdovka (BOSCH) a zadne kotuce s platnickami, lebo kotuce uz boli napadrt.. Predne brzdy dakto robil nez som auto kupil, takze na tie som nesahal. Nemusel som.
Na mierne znizenie auta som zohnal stelovak V-maxx. Neskor som ale zistil, ze asi nepojde o mierne znizenie

a tiez ze k prednemu tlmicu nedam v ziadnom pripade seriove kola, ktore som mal(BMW Motorsport 7,5x17 ET41, ani 7x15 style 36, ET47), takze sa zhanalo daco co by tam voslo a nakoniec som skoncil u original AC Schnitzer 8x17 ET35 a zimakoch na plechacoch z e34 s ET20. BTW: som zistil, ze obycajny plechac z trojky 6x15 s ET42 vojde .. zaujimave..
Mam zohnane aj plastove prahy - nie M-packet krutene, ale tie rovne, co vidat na compactoch a sedanoch.. Mam ale dilema, ci ich namontovat alebo nie, lebo vrtat do prahov sa mi moc nechce a ked tie prahy nalepim napr. lepidlom na skla, tk si znemoznim pristup k prahom ako takym (kontrola stavu etc., predsajlen te trojky hniju ze) ..
Noa tiez som predal sportsitze. Sice boli k avus kombiku, ale nesedelo sa mi v nich tak dobre, ako v original sedackach. Neviem ci to je mnou, alebo konkretne tymi mojimi sportsitze co som mal, ale rozhodol som sa ze sa vratim k origo, pripadne casom nejaka ta koza ..
Popri tom som poriesil urcite hafo roznych drobnosti, na kt. si teraz konkretne nespominam
S jednou taku drobnostou mi pomohol darklord, uz mi konecne nesvieti kontrolka airbagu. Peto, este raz diky.
Samozrejme vdaka patri aj vsetkym ostatnym, ktori pomahaju
Noa nejake fotky aktualneho stavu .. nech to neni len o pismenkach ..

- Nedelne umyvanie, vysavanie atd.