Streda, 11. Decembra 2013, 02:57
Kedze mi na toure pomaly ale isto po zime bude treba menit tlmice, uvazoval som nad zmenou podvozku za nejaky zizeny. Potreboval by som poradit v par veciach, co sa tyka znacky, kvality a tak. Nech proste nekupim zbytocne sprostost..
Atributy su:
- 4val. (318tds),
- znizenie cca 40/30,
- pevny podvozok
- a samozrejme nejaka ta stredna cesta medzi kvalita vs. cena.
Moznosti co som zatial vybadal su:
- Ap sportfahrwerke 40/30 set tlmicov s pruzinami - dosiahnem pozadovane znizenie, ale podla popisu vyrobku treba s original kolesami pouzit podlozky (+/-400e), dalej neviem ake skusenosti su s touto znackou
- zohnat m-packet pruziny a kupit m-packet tlmice - zapor riesenia je cena takto skladaneho podvozku (ked spocitam komplet podvozok s ulozeniami etc., mozem daco prisetrit a kupit volaky stelovak)
- pruziny eibach pro-kit + tlmice etc. - zapor podobny ako u moznosti s m-packet
- u bratov cechov na nete som nasiel pevny set TA technix 30/15 a 50/20. Tych 30/15 by hadam aj stacilo a dalsie plus je cena (cca 200e bez ulozeni), ale o5 neviem skusenosti so znackou a nepisu o pouziti na 4 val. tds..
- dalsou moznostou znizenia by bol stelovak typu jom(ta technix .. ), aaale .. jednak nechcem lacny stelovak, ani stelovak v podstate vobec.. aj ked, ako som pozeral cenu BCracing podvozku, nez skladat m-packet podvozok alebo pod., mozem posetrit a kupit rovno to BC. Ale nevyuzijem potencial ..
Poradi niekto este nejaku inu moznost/znacku etc.?
Skoda 100(toy),
Skoda 130 Rapid (daily) - EX
Bmw e36 touring (daily) - EX
Bmw e36 coupe (daily)