no dneska prevedene prve upravy ... auto som napichol na diagnostiku s dufanim ze nic zle sa tam neviskitne no jak naschval sa posral notebook ... no co uz musim si pockat ... tak sme sa teda pustili do dlhej kontroly auta ... je az neuveritelne v jak dobrom stave je ... som z toho fakt na makko

... podvozok vobec nevyzera ako keby mal 16 rokov mozno takych 5 je tam videt opotrebenie ale vobec nic strasne ... moje obavi ze prevodovka bude muset podstupit nejaku kuru sa nenaplnili ... presne ako majitel hovoril vsetko robi ta kulisa ale da sa s tym este vydrzat ... na nefunkcne kurenie z hlavnych prednych vetrakov sme zatial neprisli ak by niekoho napadlo co by to mohlo byt bol by som vdacny ... potom sme sa pohrali s rucnou ... dotiahli sme na nej lanko a teraz drzi jak prikovana ... skontrolovali sme tak isto brzdy lebo sa mi zdali poslabsie ... boli zle ovzdusnene robota na 10 minut a vysledok je dost citelny ... to je na dnes vsetko este idem nahrat nejake to foto kedze som sa bol dnes previest na miestnej priehrade kde to vyzera uzastne :)