Streda, 28. Októbra 2009, 20:32
Takže pridávam aj mojho tátoša. Je to moje prvé BMW mám ho týždeň, a zatiaľ som veľmi spokojný. Je to rok výroby 2000, s manualnou prevodovkou. Výbava je tam nadpriemerna, má to 4x el. okna, automaticku klimu, xenony, dažďový, cuvacie senzory, krémova koža, vyhrievane elektricky nastaviteľné sedadla, vodičove s pamäťou, DSC, el. strešne okno, cd menič, kontrola tlaku v pneumatikách, el. sklapateľne zrkadlá, BC, tempomat, hudba Harman Kardon. Auto má 200 000km, je dovezené z Nemecka. Čo sa týka opráv tak zatial vsetko slape ako má, akurát som spozoroval, ze ked je motor studený tak trošku kolisu otáčky, podobný problém sa tu riešil na fóre, ide zrejmä o tesniace krúžky na VANOSE, takže tie som si objednal a vymením ich a ešte sa chcem pozriet na rýchlostú páku, má trochu vôlu a rýchlosti sa radia trošku nepresne. No a plánované upravy sú zatial len také drobnosti ako folie na okná, engel eyes krúžky do svetiel, hliníkové krúžky okolo budíkov, na leto nové kolesá 17 alebo 18. Keď ešte budú financie tak aj m paketový predný náraznik. Foto pridám po víkende :-)
Naposledy upravil/-a
skoki v Nedeľa, 3. Augusta 2014, 15:00, upravené celkom 29 krát.