mooc pekne mas auticko tento volant sa daval do e46? lebo v 36 individual mam tiez taky s multifunkciami a 100% zhodny s tvojim a multifunkcie idu (tlacitka na volante)
no popravde neviem o tom ze by sa tento volant daval do e36, zacal sa montovat az niekedy v roku 2000 - 2001 a v tedy sa e36 uz nerobila, je to standardny m-packet volant z e46, akurat som dorobil tu medzeru na spodku a dal tam logo BMW individual
Ďakujem, uz veľa vecí v pláne nemám, skor drobnosti tak snad to neprezeniem posielam foto na volante, az teraz som si vsimol, ze ten znak je posunuty doprava, asi som bol slepy takze to este budem musiet prerobit
tak, zase maly posun dopredu, nejak zacal haprovat CD menic, tak som kupil aspon zatial origo radio na CD, musim este kupit nove otocne kolecko lebo je dost doskriabane...
volant este pojde na presitie, lebo okrem bicepsov ho chcem este aj zosilnit. to logo individual som videl na nejakom nemeckom fore uz davnejsie, len som nevedel kde ho zohnat, co si mi poradil az ty tak pedale sa zase mne pacia... dlhsie som sa im branil ale som s nimi spokojny