... všetko o BMW ...

krasne ho mas :)
  krasne ho mas :) ) a o interiéri ani nehovorím, luxus a krása v jednom
 ) a o interiéri ani nehovorím, luxus a krása v jednom   

Ňukiy napísal:nádherný kombík, + motor (tíško závidím) a o interiéri ani nehovorím, luxus a krása v jednom

...ešte tam nahoď fólie, na našich pohrebákoch to krásne ukáže a bude to tip top.

Som rád, že si ho nepredal
  Som rád, že si ho nepredal 

Na aute som farbil strmene na čierno, vymenil som platnicky a snimace, vycistil podkolia, auto umyl, vyleštil a navoskoval, interier som ručne vytepoval a cely vyčistil taktiež som umyl a ošetril aj motor
 Na aute som farbil strmene na čierno, vymenil som platnicky a snimace, vycistil podkolia, auto umyl, vyleštil a navoskoval, interier som ručne vytepoval a cely vyčistil taktiež som umyl a ošetril aj motor  

... nevadi v stredu som objednany na komplet cistenie tak uvidime ako to dopadne.
 ... nevadi v stredu som objednany na komplet cistenie tak uvidime ako to dopadne. 

....Mas Bi-xenon ci nie...Bo by sa hodili tie predne svetla trosku streknut a bolo by to brutus...Teda mne osobne by sa to pacilo..
 ....Mas Bi-xenon ci nie...Bo by sa hodili tie predne svetla trosku streknut a bolo by to brutus...Teda mne osobne by sa to pacilo..