hehe, tak to mas pravdu, tie stvorvalce su strasne ''vydarene'' motory od BMW

nikdy som nepovedal, ze su to zle motory, ani dvojtakty nie su zle motory, vsetko zalezi od vyuzitia a uhla pohladu, ja by som si nikdy nic socialne od BMW nekupil, pretoze som sa poucil uz na prvom aute, ze mi to bude chybat, tak som kupil 330i a uz davno mi je malo a nadavam, ze som mal pockat a ist do 335i/d e90 alebo do M3 e46, alebo do 540i/535d e60, kto vie naco by som nadaval potom
nejdem ale vyhodit dalsie peniaze(ktore mozem setrit na kupu auta) na useless upravy, ktore mi nikto nikdy nezaplati/neoceni, len budu mat pre mna trosku lepsi pocit, ze je to rychlejsie stvorvalec ako maju ostatne e46
no ja by som zacal tak ako si pisal, siska, vyfuk, vacka, zotrvak, zvody vyhodit zadny interier - tie sportove sedacky ti nepomozu vobec, teda ak si myslel vymenit predne, alebo len vodicove, pripadne obutie zhodnot, ak hladas kazdy konik, skus vymenit za menej palcove s vacsim profilom, potom vsetkom by som si dal upravit ECU a musis tam citit rozdiel, no mne by to bolo luto minat tie peniaze na taketo nieco

ak sa ti to auto nepaci a chces si ho upravit - sportove sedacky, pekna koncovka, ostrejsi zvuk, tak smelo do toho, je to realnejsi ciel, ako z toho vydolovat vykony