... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
nechcem meniť a nejdem z toho motora robiť 600 koňovú mašinu... ide mi skôr o zlepšenie akcelerácie v spodných otáčkach od 0 - 60 km... a prípadné veľmi jemné zvýšenie výkonu a krútiaceho momentu... 
... Na to aby som mal zrychlenie z 0 na 100 nepotrebujem mat 300 konove auto.... Ale auto ktore je lahsie, ide do otacok atd.... Sanie simota je za 360 evri... Vyfuk moja cenovka je ina ako bezna kedze som s fesim dohodnuty... Takze bezne povedzeme 1000 evri... Ak si priratam este upravu spojky a jazdeneho difu tak do 600 evri.... Tu nejde o vykon lebo je jasne ze 1,9iny by som vykon nad 200 koni nedostal bez poskodenia motora.... Ide o zlepsenie jazdnych a akceleracnych vlastnosti.... Uplne uletene poviem.... Mal som SEAT Ibizu 2006 rv. A mala lepsiu akceleraciu ako BMW.... Bol tam sice motor 1,2... Ale to auto malo svih... Tak tomu sa chcem dopracovat aj s bmw...jasne ze na dialnici by ma dal hocikto so 6 valcom ale toto nie je ciel a au 4 valca by to ani neslo....
s tym dvojlitrom to nikdy nedosiahnes, o nieco lepsie je to na diesloch, tam to ciastocne vychytava krutak
inak budes citit zmeny fakt minimalne, ak chces rychlejsi svih, staci ked kupis iny diff, ten ti hned spravi pocitovo vela, ale zase budes hucat na dialnici
ak si si nevsimol, snazim sa ta od toho odradit, do toho diffu by som siel aj ja, stale hladam nejaky mne vyhovujuci pomer
....
ak sa ti to auto nepaci a chces si ho upravit - sportove sedacky, pekna koncovka, ostrejsi zvuk, tak smelo do toho, je to realnejsi ciel, ako z toho vydolovat vykony