... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
TomNR napísal:teplovzdusna pistol a nahrievat vrch capu, tam je konus (pokial si pamatam, tak dokonca len vrchna cast tycky je konus, potom klasicka rovna), ja som jak chujo nahrieval spodok a nic sa dokopy nedialo... nahrej, zopakuj postup a pekne vyskoci... no pekne zas nechap, ze podpacis a vyskoci samotreba mu dopomoct, ale podpacit a zaroven pobuchavat.. a samozrejme nahriate
ked sme menili ramena na audi, este volakedy bez nahrievania, 4 hodiny nad jednym ramenom a cele dobuchane, holt ked niet vybavenia...
iste napísal:odkedy ho mam, chodia kumne vsetci poziciavatkup si vidlu a mas do smrti pokoj s buchanim po capoch:) ver mi, oplati sa...
R0nnIe napísal:Nerozumiem ta, ved ked nahrejem tu tycku, tak ta sa roztiahne a bude drzat este viac
Pityu325i napísal:ale ked si chcel vymenit len silenty nemusíš demontovat celé rameno
mys_iak napísal:
no to by bolo este roboty nasadzovat ten silent rovno na aute![]()
(bez nejakeho stahovaka)
zatial som to robil na dvoch e36tkach... a ten cap pri brzdovom kotuci ide dost na prd dole... tak je lepsie dat dole brzdovy kotuc, uchytenie tlmica a potom to tam len naklepnut kladivom... ten cap co je v strede ten vypadne prakticky sam...
a potom uz len vybrat rovno capy s ramena... ja to oflexujem vybijem tycku capu s puzdra a potom napilim puzdro a vybijam kladivom... prakticky sa to da spravit tak za 4-5h aj s nalozenim kolies na auto... a plamen som pri tom zatial nepouzil