... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
R0nnIe
Autor témy
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Re: e36/ demontaz ramien, potrebujem surne poradit

Sobota, 28. Augusta 2010, 12:26

Jedinu moznost vidim taku, ze to odrezem zo spodu, nech mi tam rameno nezavadzia a potom to nahrejem autogenom a vyrazim odtial. dnes som to skusal nahrievat pistolou a vybit 1okg kladivom a ani sa to nepohlo. Drzi to neskutocne, chcel som to este vrtacim kladivom skusit vyrazit ale nezohnal som do, dokonca som to pacil meterovym roxorom. dojim sa uz ale lebo ta sila co na to pouzivam je brutalna a nechcem poskodit nieco ine

crumar
Auto: 528i

Sobota, 28. Augusta 2010, 13:11

Prepac, ze som ti chcel pomoct. Uz to viac nespravim...

R0nnIe napísal:
Jedinu moznost vidim taku, ze to odrezem zo spodu, nech mi tam rameno nezavadzia a potom to nahrejem autogenom a vyrazim odtial. dnes som to skusal nahrievat pistolou a vybit 1okg kladivom a ani sa to nepohlo. Drzi to neskutocne, chcel som to este vrtacim kladivom skusit vyrazit ale nezohnal som do, dokonca som to pacil meterovym roxorom. dojim sa uz ale lebo ta sila co na to pouzivam je brutalna a nechcem poskodit nieco ine

R0nnIe
Autor témy

Sobota, 28. Augusta 2010, 13:24

crumar napísal:
Prepac, ze som ti chcel pomoct. Uz to viac nespravim...

Nie crumar, prepac ze som sa ti neozval, ale islo o to ze som bol chuj a auto som rozobral vonka a nie v garazi a vcera prsalo nonstop ako som prisiel, tak som ti skrs to ani nevolal, lebo som ani nic nerobil, a dnes som to rano skusal chvilu a potom uz aj zacalo prsat a doteraz som veci doma robil co bolo treba Vazne nejde o to ze by som nechcel pomoct alebo co, dnes som ti chcel skusit zavolat okolo 15tej ci nemas cas. Fakt nieje v tom nic osobne

R0nnIe
Autor témy

Pondelok, 30. Augusta 2010, 07:01

Tak uz sa to podarilo, kuzel bol uplne na celej ploche zhrdzaveny

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 26 neregistrovaných