nazdar, do diferaku 4:10 na e30 ide 75w90? kukal som tu tabulku,ale nevidel som to dobre:) prosim poradte..dnes to musim vediet,idem totiz kupovat... dakujem
nejde tam nahodou 75W/140 ? ja som taky nejaky daval,si nepametam tie cisla presne.
-pán vodič, mate zodrate gumy. -Kde? Ktoré? -vzadu,to je na technicak a znacky -Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda -trcia vam z toho spagáty -hmm šak hovorim ze to je dobré
75w90 nie je primarne urceny pre samosvory(ja ho lejem, ale mam ho odporucany vyrobcom a mam diff a prevodovku v jednej skriny), na to je drahsi 75w140...
iste : ako dlho mas svoj zvarosvor?.. a neodjebalo sa ti este nic pocas jazdenia?...len taka technicka otazka
-pán vodič, mate zodrate gumy. -Kde? Ktoré? -vzadu,to je na technicak a znacky -Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda -trcia vam z toho spagáty -hmm šak hovorim ze to je dobré
ale tych 1000km je hadam driftom asi radsej ostanem pri normalnom svore zatial, kde by som zhanal tie poloosy stale
Praveze pri drifte by to este malo trpiet najmenej, najviac budu polosy trpiet na zavarenom diferaku pri takych beznych parkovacich manevroch, a vobec jazde na suchom asfalte:).
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau EX E34 535i 92' Schwarz EX E34 535iA 91' Diamantschwarz EX E46 328ci 2000' Silber E90 330d 2007' M-paket
presne..mne sa ojebu poloosi furt pri beznej jazde..nechapem preco...gumase,knedlenie,kalenie vydrzia...ale ako idem nahodou do kauflandu,hned sa nieco dojebka:)