...ta to potom nie si sám, ja so z toho iTunes tiež poriadny kakot...
...nemám síce iPhone, len iPod Video, ale to je asi podobný postup pri naťahovaní hudby či videa, ja si to už veľmi nepamätám a momentálne nemám pri sebe iPod, ale niečo sa mi marí, že hudbu z compu si musíš prekopírovať do playlistu, keď máš otvorený iTunes a v tom playliste si vytvoríš súbory, napr. podľa interpreta do ktorých si to skopíruješ, aby si pri prehrávaní nemal v tom hokej a mohol si vyberať aj podľa albumu atď..., no a potom si klikneš na tú ikonu kde máš iPhone a len si obnovíš playlist v iPhone a malo by sa ti to tam natiahnuť..., video som si robil najskôr prekonvertovaním pomocou programu "DVDFab Platinum 4" ak máš origo alebo napálené komplet DVD (nemyslím tým formát avi, wma, mpeg) na formát iPodu (ten asi podporuje Quick Time Player, ale nie som istý) a potom som si už ani nepamätám, či sa mi to podarilo natiahnuť na iPod abo nie, len si pamätám toľko, že som mal sto chutí tú zasratú malú vec vyhodiť von oknom od nervov...
...tak som ti teda bohovo poradil, teraz si z toho ešte väčší koreň ako si bol...
...ja aj tak jablká nemusím a Apple už vonkoncom ee...