... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
GOOSE napísal:Ja ti neviem. Robim v podstate aj s mobilmi ale NOKIA mi nikdy nepripadala ako jednoducho ovladatelna. A aj co som sa rozpraval s technikom v Tcome tak povedal ze nokiu by nechcelani za 5,50 :)
SE to isti. Iked aj ten ma svoje muchy.
Jedine co ma serie na vsetkych mobiloch je zlozite pripajanie na PC. Kopa zbytocnych programov a aj tak o nikdy poriadne nefunguje. Ale nokia to opat predcila v nefunkcnosti pripojenia k PC.
GOOSE napísal:Nuz ako si sam povedal: Kolko ludi tolko chuti.![]()
Mal som aj staru a teraz som mal moznost vyskusat novu a nic moc. Mal som aj Siemens, dokonca aj triumph :) Ten bol inak hrozny. Tak miniaturne tlacitka som asi nikde inde nevidel :)
Zaujaty som - vzdy ked chytim nokiu do ruk hned mam nervy![]()
crumar napísal:Nokia a dobre menu? To je nejake Sci-Fi? Nazorny priklad ako vie Nokia dojebabrat menu je napr. Nokia 6120. Katastrofa. Pomenovanie niektorych kategorii otrasne. Intuitivne ovladanie? To zrejme nepoznaju. Kazdemu vyhovuje nieco ine ale tvrdit, ze Nokia ma to najlepsie menu moze len ten, kto ju dlhsie pouziva.
GOOSE napísal:Tak teraz som sa skoro postal![]()
Robim taku grafiku a trebalo tam uviest konverzny kurz. Dal som ze ctrl c na vetu o tom k. kurze preklikol do InDesignu a dal ctrl+v a napisalo sa tam ze: "Nikiu pripojit k PC ani bohovi"![]()
Skoro som spravil negativnu reklamu :)