... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Sobota, 27. Septembra 2008, 18:31

BMWpositiv napísal:
...možno máš pravdu, uznávam..., ale aj tak som sa veľmi na tom nepobavil... :-s

Mne neslo o to pobavit ta. ;) Pre niekoho to bude casom mozno zaujimave...

alfi666

Sobota, 27. Septembra 2008, 19:08

BlackMW napísal:
tak tak, na vrchole smetiaka lebo kazdu chvilu tam niekto nejaku hodi..
mam sukromny SE K800i a firemnu nokiu 6233 a keby nebola firemna tak uz je v tom smetiaku..

Ked si pozries kolko Nokii a SE je predanych, tak mas dovod jasny ;) coho sa viacej preda sa musi aj viacej pokazit :)

Ja niesom zastancom ani jednej znacky... kedysi bola Nokia viac popredu v kvalite telefonov oproti SE..... teraz uz vsak obe firmy vydavaju 100 modelov rocne a preto sa medzi nimi najde aj dobry aj zly ;)
BTW: porovnavat Nokiu a SE je ako porovnavat Mercedes a BMW podla mna ;) obe maju svoje pros&cons.... je len otom, co koho oslovi...

Ja mam poslednych par modelov Nokii aj SE.... ale tvrdim, ze odkedy sa Ericsson spojil zo Sony, uz to neni ono ;) cize Nokia rulez :P
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Užívateľov profilový obrázok
Ahmed
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Rada

Sobota, 3. Januára 2009, 18:20

Som Mac member uz par rokou a iTunes si neviem vynachvalit. Zo zaciatku je to trochu chaoticke(je to pre vas asi nove a ine) ale jednoduche.Staci si vlozit hudbu do iTunes-u a zaskrtnut kolonku Synch. automaticaly. Zvysok sa deje automaticky....

Romeo
Auto: BYD
Kraj: Košický

Re: Rada

Nedeľa, 4. Januára 2009, 10:23

k0p51hr08 napísal:
Som Mac member uz par rokou a iTunes si neviem vynachvalit. Zo zaciatku je to trochu chaoticke(je to pre vas asi nove a ine) ale jednoduche.Staci si vlozit hudbu do iTunes-u a zaskrtnut kolonku Synch. automaticaly. Zvysok sa deje automaticky....

Vidíme podľa mena.. :lol:
A to čo si napísal už tu parkráť bolo spomenuté....
Ale aby to nebol spam tak :

Obrázok
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 211 neregistrovaných