... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ViktorDDD napísal:najlepší sú na diaľnici ba-tt, tam keď chcem obiehať tak buď to seknem cez 2pruhy alebo obehnem z prava, lebo ten druhý si ide svojich 105kmh v strednom pruhu a neuhne sa ani bohovi
Kwaky napísal:
Presne toto ma vždy tak vytočí že mi tečie pena z huby. Po tej 3 prúdovke chodím veľmi často, a proste vždy si hodím tempomat na 120km/h a snažím sa ísť stále v pravom, max obehnem niečo a opäť sa radím do pravého. Lenže ide KOKOT v strednom pruhu ako si napísal 105km/ha ešte ty keď okolo neho prejdeš 120 v pravom môžeš byť pokutovaný, kedže správne by si sa mal kvôli KOKOTOVY presunúť o dva pruhy do ľavého, a potom zas späť o dva do pravého. Lenže to je preto, lebo 70% slovače ktorá drží VP nemá o vyhláške ani potuchy a keby im dáte námatkový test tak nenazbierajú ani 21 bodov (česť výnimkám), lebo šak mám kartičku to je hlavné tak mám piči načo vedieť pravidlá cestnej premávky.
Zas som sa rozčulil kua...
eko.fresh napísal:
Toto nieje uplne pravda. Ak ide fesak v strednom pruhu pomaly a ty ides v pravom pruhu a aj ho obehnes v pravom pruhu a v nom aj pokracujes, neberie sa to ako predbiehaci manever, ale ako suvisla jazda v tvojom jazdnom pruhu. Ine by to bolo ak by si ho predbehol a potom by si sa zaradil do stredneho jazdneho pruhu. To by bolo obehnutie z prava.
salat napísal:Hovorte si co chcete, Ueberholprestige funguje aj u nas. Jazdim roznymi autami a vidim ten rozdiel. Pustit Ibizu alebo Mazdu, to nieee, to by TDI skodofkarovi puklo srdce. Ked ho ale dobehnu baworacke xenony s angel lights, uhnu. Aj moja zena sa na tom smeje, je to jasne vidiet. Iste ze nie vzdy, ale casto.
Kwaky napísal:
Presne toto ma vždy tak vytočí že mi tečie pena z huby. Po tej 3 prúdovke chodím veľmi často, a proste vždy si hodím tempomat na 120km/h a snažím sa ísť stále v pravom, max obehnem niečo a opäť sa radím do pravého. Lenže ide KOKOT v strednom pruhu ako si napísal 105km/ha ešte ty keď okolo neho prejdeš 120 v pravom môžeš byť pokutovaný, kedže správne by si sa mal kvôli KOKOTOVY presunúť o dva pruhy do ľavého, a potom zas späť o dva do pravého. Lenže to je preto, lebo 70% slovače ktorá drží VP nemá o vyhláške ani potuchy a keby im dáte námatkový test tak nenazbierajú ani 21 bodov (česť výnimkám), lebo šak mám kartičku to je hlavné tak mám piči načo vedieť pravidlá cestnej premávky.
Zas som sa rozčulil kua...