nech ti nejebe to je vazne sila , ked kvitne kotuc to by ma nesralo vobec , ale ze v novom aute z vnutra okolo RJ to kvitne , tak to je moc..Co nezinkuju kasne , a hlavne v novom aute za tie peniaze..Snad to je len par kusov
V dnešnej dobe je problém vyrobiť auto s dobrou antikoróznou ochranou. Vodou riediteľné farby a všetky formy ochrany ŽP znižujú antikoróznu úroveň nielen u BMW ale celosvetovo. Ale nalejme si čistého vína, BMW nikdy nebolo v antikoróznej ochrane na špičke. A to je pravda.
A to čo? už nezinkujú karosérie? niektoré E30/E36/34 a pod sú na tom lepšie aj napriek svojmu veku. Síce ide o biznis "čím skôr zhnije tým skôr kúpiš druhé nové"
BMW je synonymem pro autentický, do budoucnosti hledící automobilový design. Autentický v tom, že design poukazuje na zážitek, který vás čeká. Dodrží slib, který se naplní ve chvíli, kdy spatříte auto.
je to o šetrení, na tých foto vidno že tie plechy nemajú povrchovú úpravu, proste ako ich vylisovali tak aj namontovali počkajte pár rokov a ďalšie generácie sa budú predávať úplne bez povrchovej úpravy každý bude mať sivé auto a po roku rat-style
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
im to celkovo s F30 nejako zajebalo......clovek sadne do fungel auta, chyti madlo dveri a ono vrzga!!!! som si myslel, ze si z nas robia v showroome picu...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
A k tomu e46ky hnijú taktiež, zub času sa podpísal aj pod ne. Možno na niektorých hrdza nie je viditeľná ale môže byť hocikde schovaná. A to napr tieto odfotené F30ky môžu byť len výnimky.
to bude pohlad pre bohov ked za 5 rokov pojdeme kupovat ojazdenu f30 a budeme sa na parkovisku valat popod auto a kukat ci nehnije... ako ked sa kupovali skodovky...neni zhnita? nieeee..minuly rok vyvarena, dutiny vystriekane..top stav pane..top stav....kde to bmw speje....
nehnije? Príd sa pozrieť na moju aká je zhnitá ... a hlavne spodok zadnej nápravi spolu so zadnými blatníkmi ... e46 hnije celkom slušne (cca 320tis km)
Seat Ibiza FR 2016 Ex: BMW e90 320i M-packet Ex: BMW e46 320d