... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

sice ma hrdzu ale co cakat po takmer 30 rokoch
  sice ma hrdzu ale co cakat po takmer 30 rokoch to je vazne sila , ked kvitne kotuc to by ma nesralo vobec , ale ze v novom aute z vnutra okolo RJ to kvitne , tak to je moc..Co nezinkuju kasne , a hlavne v novom aute za tie peniaze..Snad to je len par kusov
 to je vazne sila , ked kvitne kotuc to by ma nesralo vobec , ale ze v novom aute z vnutra okolo RJ to kvitne , tak to je moc..Co nezinkuju kasne , a hlavne v novom aute za tie peniaze..Snad to je len par kusov 

A to čo? už nezinkujú karosérie? niektoré E30/E36/34 a pod sú na tom lepšie aj napriek svojmu veku.
 A to čo? už nezinkujú karosérie? niektoré E30/E36/34 a pod sú na tom lepšie aj napriek svojmu veku.  

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ako ked sa kupovali skodovky...neni zhnita? nieeee..minuly rok vyvarena, dutiny vystriekane..top stav pane..top stav....kde to bmw speje....
 ako ked sa kupovali skodovky...neni zhnita? nieeee..minuly rok vyvarena, dutiny vystriekane..top stav pane..top stav....kde to bmw speje.... 
											 sice ma svoj vek ale nehnije
 sice ma svoj vek ale nehnije  

Dieselpower330 napísal:zlata E 46sice ma svoj vek ale nehnije
 Príd sa pozrieť na moju aká je zhnitá ... a hlavne spodok zadnej nápravi spolu so zadnými blatníkmi ... e46 hnije celkom slušne
 Príd sa pozrieť na moju aká je zhnitá ... a hlavne spodok zadnej nápravi spolu so zadnými blatníkmi ... e46 hnije celkom slušne   (cca 320tis km)
 (cca 320tis km)