Nedeľa, 24. Februára 2013, 22:53
fabia je presne pre tuto cenovu skupinu ludi (dav), ber to tak ze e36 bola na papiery vtedy ked sa dopredavali s120, cize fabia ma 3 generacie k dobru
e36 bude urcite vyhodnejsia aktivnou bezpecnostou hlavne nove rocniky (cca 98) kedy uz mali 4 airbagy, abs+asc+t, na druhu stranu e36 je fakt stara a pevnost kasne moze byt niekedy vazne ohrozena aj vdaka korozii, kedze vecsina fabii je zinkovana a kokpit by mohol lepsie drzat, ale iba pri celnom tukanci, z boku to je blato a zozadu uz ani to co e36.
jazdne vlastnosti? no neviem co za hnoj mal tvoj kamos ale htpcko pri naozaj brutalnom snazeni som nedostal spotrebu pod 6 litrov, bezne mi zrala 7, 323i mi na tej istej trase papala o liter a pol viac, ale ber do uvahy 2 krat vecsi motor, ci uz objemom, alebo poctom valcov. hrubka stabilizatorov, nastavenie tlmicov a tak dalej, tu zaostava aj RSka O1 a nie fabia.
miesto v aute? no neviem, je mozne ze tam je viac miesta no ked sedis na lavicka v parku zabera menej miesta ako gaucovka v obyvacke. kufrovo su na tom asi podobne.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov