... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
M3 lover napísal:Borisss![]()
![]()
![]()
Jediná výhoda e36 oproti Fábii je proste hrubá sila. Nemám samozrejme na mysli 316ky.. Hromada výkonu a krutaku. Pre niekoho vzhlad, nižšia svetlá výška - relatívne lepšia stabilita. Inak je to zastaralé auto a aj posledné ročníky nie sú technicky nič nadčasové.
Vždy je to o prioritách. Ak je pre niekoho lepšie voziť sa v 15 ročnom aute za cenu 2-3 ročnej Fábie, je to čisto jeho voľba. Pokiaľ nieje človek vyslovene fanda alebo tak správne uletený, investuje svoje prachy aj tak do niečoho novšieho. Potom je tu druhá stránka veci a to kúpa auta len kvôli akejsi prestíži (?) Yes, my car is really oldtimer.. v skutočnosti zhrdzavena vražda ktorej by mali dávno zakázať chodiť po cestách..ach jaj
kubkobmw napísal:caute mam kamosa s ktorym sa uz tyzden hadam o tom ze fabia 1.2htp nieje pohodlnejsia a ze nema lepsie jazdne vlastnosti ako e36.hovori mi ze do automobiliek BMW a mercedes dodavaju plechy nemecke zberne suroviny![]()
on sam mal e36 coupe ale koli financnym problemom ho predal to auto bolo fakt hnile dal za neho 2700€ predal za 1300€.teraz ked sa ho spytam ze ci si nechce kupit bmw povie ze co ti jebe tu nemecku picovinu uz nikdy
hovori ze ho predal koli tomu ze je to auto napicu ale pritom je jasne ze to predal koli tomu ze nemal penaze.. nasiel som mu 20 recenzii o tom jak je fabia napicu a nasiel som niekolko recenzii o bmw tam som nenasiel ani jednu zlu recenziu a on mi povie ze nepotrebuje recenzie aby vedel ze auto je napicu
najchytrejsi clovek na svete
sorry ze sem davam taku chujinu ale dobre to zvysi adrenalin.teda aspon mne
robil na vrakoviwsku ten chalan a hovori mi ze na srote som mal e36 a vsetky boli hnile a blatove.bmw kupil az potom ako odisiel z vrakaca ale ked sa ho pytam ze preco to potom kupoval ked vedel ze je to tak napicu to uz mi neie odpovedat
kubkobmw napísal:on ked to auto kupil tak nebolo ine lepsie auto hovoril ze je to najlepsie auto na svete najlepsie vlastnosti proste vsetko ateraz mi povie ze tico je lepsiedivne a ja tiez nehovorim ze bmw je najlepsie auto ale on neporovnava iba e36 s fabiou on uz porovnavam aj e90 a proste ze celkovo bmw je horsie ako fabia a podobne sracky
fafa111 napísal:...No je to tak, e36 si kupujú v podstate deti, ktoré nemajú ani na výmenu oleja...
Adam_BA napísal:nečítal som celú debatunapíšem len, že po cca 170km (BA - Žarnovica) fo fabii 1,4 16V som vystúpil a cítil som sa jak keby som spal v miešačke
po cca 800 kilometroch v e36 (BA - Trogir(HR)) som vystúpil a dokopy nič mi nebolo
kubkobmw napísal:on ked to auto kupil tak nebolo ine lepsie auto hovoril ze je to najlepsie auto na svete najlepsie vlastnosti proste vsetko ateraz mi povie ze tico je lepsie