... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Re: sialenec

Nedeľa, 24. Februára 2013, 23:21

suhlasim, nechaj ho tak, nevysvetlis mu, ked ma v hlave zarazeny kol s doskou, ze bmw je zle..
a 36 tiez nie je ziadny zazrak, tak netreba sa hrat na svatuskara, su to zastarale auta, ktore v dneskajsom svete nevynikaju nicim extra

a co sa punta tyka... furt vyjdem z 36 nedolamany, zatial co z punta s pukajucim kolenom...
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

kubkobmw
Autor témy
Auto: BMW e39 523iA
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 24. Februára 2013, 23:24

no tak fabia v meste pri 50 zabrzdi skor jak e36 ale pri takej 200km/h neverim

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 24. Februára 2013, 23:25

Borisss :mrgreen: :mrgreen: =D>

Jediná výhoda e36 oproti Fábii je proste hrubá sila. Nemám samozrejme na mysli 316ky.. Hromada výkonu a krutaku. Pre niekoho vzhlad, nižšia svetlá výška - relatívne lepšia stabilita. Inak je to zastaralé auto a aj posledné ročníky nie sú technicky nič nadčasové.

Vždy je to o prioritách. Ak je pre niekoho lepšie voziť sa v 15 ročnom aute za cenu 2-3 ročnej Fábie, je to čisto jeho voľba. Pokiaľ nieje človek vyslovene fanda alebo tak správne uletený, investuje svoje prachy aj tak do niečoho novšieho. Potom je tu druhá stránka veci a to kúpa auta len kvôli akejsi prestíži (?) Yes, my car is really oldtimer.. v skutočnosti zhrdzavena vražda ktorej by mali dávno zakázať chodiť po cestách..ach jaj
Agelias© by migo
///MARKETING

lukaslh
Auto: 325i coupe + 318ti
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 24. Februára 2013, 23:32

M3 lover napísal:
Borisss :mrgreen: :mrgreen: =D>

Jediná výhoda e36 oproti Fábii je proste hrubá sila. Nemám samozrejme na mysli 316ky.. Hromada výkonu a krutaku. Pre niekoho vzhlad, nižšia svetlá výška - relatívne lepšia stabilita. Inak je to zastaralé auto a aj posledné ročníky nie sú technicky nič nadčasové.

Vždy je to o prioritách. Ak je pre niekoho lepšie voziť sa v 15 ročnom aute za cenu 2-3 ročnej Fábie, je to čisto jeho voľba. Pokiaľ nieje človek vyslovene fanda alebo tak správne uletený, investuje svoje prachy aj tak do niečoho novšieho. Potom je tu druhá stránka veci a to kúpa auta len kvôli akejsi prestíži (?) Yes, my car is really oldtimer.. v skutočnosti zhrdzavena vražda ktorej by mali dávno zakázať chodiť po cestách..ach jaj

=D> :thumbup: pekne napisane bmw nie je najlepsie auto na svete ako si to tu vela ludi mysli :D
325i coupe na drift: pribehy-nasich-aut/drift-t91470.html
ROZPREDÁM E36 318ti na diely predaj-nd-bmw/e36-nd-t108442.html

heretik
Auto: S6
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 24. Februára 2013, 23:36

No neviem, mne sa na starej e30 jazdilo omnoho lepsie ako na fabke a podobnych autach. Jedine ludove auto na ktorom som jazdil a islo sa mi na nom dobre a nechybala mi tricka bol Golf VI. Ale zase kazdy ma nieco ine preco sa mu v tom ktorom aute jazdi dobre.

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 24. Februára 2013, 23:41

kubkobmw napísal:
caute mam kamosa s ktorym sa uz tyzden hadam o tom ze fabia 1.2htp nieje pohodlnejsia a ze nema lepsie jazdne vlastnosti ako e36.hovori mi ze do automobiliek BMW a mercedes dodavaju plechy nemecke zberne suroviny :D :D on sam mal e36 coupe ale koli financnym problemom ho predal to auto bolo fakt hnile dal za neho 2700€ predal za 1300€.teraz ked sa ho spytam ze ci si nechce kupit bmw povie ze co ti jebe tu nemecku picovinu uz nikdy :D hovori ze ho predal koli tomu ze je to auto napicu ale pritom je jasne ze to predal koli tomu ze nemal penaze.. nasiel som mu 20 recenzii o tom jak je fabia napicu a nasiel som niekolko recenzii o bmw tam som nenasiel ani jednu zlu recenziu a on mi povie ze nepotrebuje recenzie aby vedel ze auto je napicu :D najchytrejsi clovek na svete :D sorry ze sem davam taku chujinu ale dobre to zvysi adrenalin.teda aspon mne :D robil na vrakoviwsku ten chalan a hovori mi ze na srote som mal e36 a vsetky boli hnile a blatove.bmw kupil az potom ako odisiel z vrakaca ale ked sa ho pytam ze preco to potom kupoval ked vedel ze je to tak napicu to uz mi neie odpovedat :D

No tvoj kamarat, mal asi nejakú dobitú e36, ked sa mu videli horšie jazdné vlastnosti. No je to tak, e36 si kupujú v podstate deti, ktoré nemajú ani na výmenu oleja. Keby vymenil komplet podvozok za nový (a to myslím nielen tlmiče a hotovo a písať kade tade po fóre, že je to komplet. Proste všetko vyhádzat), tak by potom videl ako to jazdilo zanova.
Ale viem si ho predstavit, ked videl tie ceny dielov v BMW. Málo ľudí vie držat krok s originálnymi dielmi, ved to aj vidno, niekto tukne bmw a podho na nákup do poľska. (Potom sa tu zakladajú aj témy, že prečo niekto pýta vela za svoju e36)

Prečo chceš kamarátovi nasilu dokázať, že e36 je lepšia ako fábia? On sa možno dobre baví ako ty peníš. Je to proste iný názor.

kubkobmw
Autor témy

Nedeľa, 24. Februára 2013, 23:44

on ked to auto kupil tak nebolo ine lepsie auto hovoril ze je to najlepsie auto na svete najlepsie vlastnosti proste vsetko ateraz mi povie ze tico je lepsie :-k divne a ja tiez nehovorim ze bmw je najlepsie auto ale on neporovnava iba e36 s fabiou on uz porovnavam aj e90 a proste ze celkovo bmw je horsie ako fabia a podobne sracky

heretik
Auto: S6
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 24. Februára 2013, 23:48

No vidis, to uz je choroba - bmw ani za boha, radsej pesi.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 25. Februára 2013, 08:47

pre niektorych [polo]vodicov je obdiv ku znacke Skoda priam nabozenstvo. Nehadat sa, nechat tak, nebrat im nazor, nechat ich na pokoji.
Horsie je, ze takou diagnozou akurat ku BMW trpia aj poniektori ludia tu....
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Pondelok, 25. Februára 2013, 08:54

kubkobmw napísal:
on ked to auto kupil tak nebolo ine lepsie auto hovoril ze je to najlepsie auto na svete najlepsie vlastnosti proste vsetko ateraz mi povie ze tico je lepsie :-k divne a ja tiez nehovorim ze bmw je najlepsie auto ale on neporovnava iba e36 s fabiou on uz porovnavam aj e90 a proste ze celkovo bmw je horsie ako fabia a podobne sracky

Tu na tomto priklade pekne vidíš, prečo sa subjektívny názor považuje za ho..o. Je rýchlo premenlivý :D

skoki
Auto: BMW e46 328i touring

Pondelok, 25. Februára 2013, 21:25

bmw su super auta, na moju e46 nedam dopustit, sestvalec ma super zvuk, akceleraciu, vždy sa tesim ked sa idem s nim previest ale ako kazdodenne vozenie mam novu octaviu a asi by som to nemenil, aj ked je taka "tupa" je to pohodlnejsie vozenie, predsalen ten vyvoj je trosku dalej.

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring

Pondelok, 25. Februára 2013, 22:17

nečítal som celú debatu :D napíšem len, že po cca 170km (BA - Žarnovica) fo fabii 1,4 16V som vystúpil a cítil som sa jak keby som spal v miešačke :D

po cca 800 kilometroch v e36 (BA - Trogir(HR)) som vystúpil a dokopy nič mi nebolo :D
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring

Pondelok, 25. Februára 2013, 22:20

fafa111 napísal:
...No je to tak, e36 si kupujú v podstate deti, ktoré nemajú ani na výmenu oleja...

ako si na toto prišiel??
Naposledy upravil/-a Adam_BA v Pondelok, 25. Februára 2013, 23:09, upravené celkom 2 krát.
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

kubkobmw
Autor témy

Pondelok, 25. Februára 2013, 22:44

Adam_BA napísal:
nečítal som celú debatu :D napíšem len, že po cca 170km (BA - Žarnovica) fo fabii 1,4 16V som vystúpil a cítil som sa jak keby som spal v miešačke :D

po cca 800 kilometroch v e36 (BA - Trogir(HR)) som vystúpil a dokopy nič mi nebolo :D

asi tak :thumbup:

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 25. Februára 2013, 23:14

kubkobmw napísal:
on ked to auto kupil tak nebolo ine lepsie auto hovoril ze je to najlepsie auto na svete najlepsie vlastnosti proste vsetko ateraz mi povie ze tico je lepsie :-k

a naco presne je ti takyto retardovany kamarat?
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 233 neregistrovaných