... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
rrevak napísal:Uz dlhsie rozmyslam, ci aj ine automobilky maju okolo seba vytvoreny taky fanclub... napr. ci aj audi pripadne mercedes ma nieco taketo. viem ze VW urcite, golf, vento a podobne modely maju vybudovanu silnu zakladnu hlavne na DE scene...
...a premyslam tak nad tym ci aj v autach to je tak ako napr u apple, pred 4 rokmi som kupil prvy macbook a teraz uz vlastne od apple mam pomaly vsetko a nehodlam presedlat na inu znacku /nie kvoli vyzoru, ale kvoli funkcnosti/ Tak ci na takom principe funguje aj bmw, takze kolko ludi z vas presedlalo na ine auto? :)

niekde inde na tomto fore je celkom trefne konštatovane, že BMW je zmluva s diablom... proste navždy
 niekde inde na tomto fore je celkom trefne konštatovane, že BMW je zmluva s diablom... proste navždy  
 (aj v servise
  (aj v servise   )
 )
fox1k napísal:BMW nepredáva autá, predáva zážitky(aj v servise
)

heretik napísal:Za mna mozem povedat, ze BMW je urcite znacka, ktora po prevezeni chyti za srdce a je rozhodnute o dalsom aute.
 joke
 joke ked som ho RAZ zviezol na 320i e36, tak si musel zadovazit svoju fialku
 ked som ho RAZ zviezol na 320i e36, tak si musel zadovazit svoju fialku  

Dogg88 napísal:je to o tom ze BMW ma zvucne meno...kazdeho kto sa o auta zaujima to teda laka vyskusat to.
To ci clovek ostane pri BMW je dane skor tym co od auta ocakava a ake ma naroky.
Ja som mal BMW, potom som mal ine auta a teraz mam zas BMW.
Je to dobra znacka, no urcite nie najlepsia