... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe
Kraj: Bratislavský

Re: je bmw kult?

Nedeľa, 17. Februára 2013, 19:51

myslím, že BMW je kultom rovnako ako je kultom mercedes alebo honda alebo kopec iných značiek...

určite pri porovnaní škodovka vs. bmw je bmw jasne niekde inde ale ak si nalejeme čistého vína bmw je značka a aj za tú sa platí takže
pri porovnaní dvoch aut s rovnakou výbavou a porovnateľnou motorizáciou je bmw drahšie...
zase je to aj o tom, kto má aké skúsenosti so značkou - ja som mal pred bmw seat a nedám dopustiť na tú značku... rovnako ako si myslím, že by som sa uspokojil s autami ako mitsubishi lancer evo, subaru imprezza a pod. :thumbup:
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

michaltt
Kraj: Košický

Pondelok, 18. Februára 2013, 11:32

Jasne ze bmw je drahsie ak si porovnas ine auto s rovnakou vybavou ale za tou cenou sa skryva aj nieco ine ako je znacka :roll:
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

DesertFox
Auto: BMW 525d E60
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 18. Februára 2013, 12:07

BMW je srdcovečka. I keď svoje BMW mám ešte málo v porovnaní s ostatkom klubu, ale nedám dopustiť na túto značku.
Pamätám si časy keď vybehla E60 na trh a zbadal som ju odstavenú pred predajňou. V momente slina, erekcia, a okamžité memorovanie do hlavy že ju musím mať. Svoj sen som si splnil a som neskutočne rád.
Designom BMW predbieha ostatné značky ako s prstom v nose (i keď občas prestrelia). K tým "hejterom" len toľko, každá značka ich má a mať bude. Ľudia aj mňa často súdia kvôli mojej E60 že som kapitalista, egoista, nafúkanec, že okrádam na daniach :mrgreen: a čojaviem čo ešte. Nepoznajú ma takže si s toho ťažkú hlavu nerobím.
S čistím srdcom môžem povedať že dalšie auto bude jednoznačne BMW, a zároveň dúfam že ma okolnosti nedonútia presedlať do niečoho iného (odmietol som aj firemnú Fóbiu, do sociálnej výbavy ma nikto nedostane).
Here's the Rule Breaker ... It appears to be a normal BMW 5 series, until you start it up. Yeees, Lucifer has come to our little world with milk and petrol ! (Jeremy Clarkson).

Madonna vs. BMW M5

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Pondelok, 18. Februára 2013, 12:26

erekcia z e60? :mrgreen: kamo :D ale je pravda že bavorák má určite niečo do seba, každý len hubuje ale pochopí až keď vyskúša
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

DesertFox
Auto: BMW 525d E60
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 18. Februára 2013, 13:15

"erekcia z e60? :mrgreen: kamo :D ale je pravda že bavorák má určite niečo do seba, každý len hubuje ale pochopí až keď vyskúša"

Tak tak! A ver tomu že erekcia, neskutočne sa mi páči kvôli tomu designu 8) \:D/ Ale tak už začínam pokukávať po 5er GT :P
Here's the Rule Breaker ... It appears to be a normal BMW 5 series, until you start it up. Yeees, Lucifer has come to our little world with milk and petrol ! (Jeremy Clarkson).

Madonna vs. BMW M5

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 19. Februára 2013, 18:27

nedavno sme tu mali diskusiu o rodinnych autach z portfolia BMW...tak TOP GEAR magazine, vyhlasil za rodinne auto roka F31 320d :bmwball:
A sportove auto roka je dokonca F21 M135i :shock:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 248 neregistrovaných