A co by si s tym urobil?Ked niekto uz tak auto kupi tak to bude aj tak predavat,sam som nedavno predaval E36ku co mala na budikoch 180 000km,pred polrokom som predaval E38 1996 ktora mala 200 002km,a mal som toho ovela viac.
Ale tie auta som uz tak kupil...
Nie vzdy ten co auto predava moze zato ze je stocene.
Ale par krat som sa zasmial ked som nasiel na nete napriklad moju byvalu A8 D2 ktoru som predaval zo 400 000+km a v inzerate mala pisane 199 000
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
,Teraz je na autobazare moj byvali Cadillac ktori vlastnil predomnov jeden mlady chalan ktori ho komplet dodrbal,a predtym ho malo asi 5rokov vkuse peterauto ako reklamu.ked som ho predaval tak mal skoro 300 000mil,a tzeraz ma v inzerate 200 000km a ma tam taku perlicku ze auto vlastnil roky pedant ktori sa onho staral

5rokov peterauto=nulovy servis,skoro rok 18rocny chlapec ktori ho maximalne dodrbal,ja som ho mal pol roka,domov som ledva dosiel,vymenil som olej v prevodovke a motore+nejake malickosti a bol som rad ze vydrzal par zrazov a potom som sa ho zbavil
Odrbov v inzeratoch sa nikdy nezbavis,kazdy si o aute napise svoju rozpravku.Treba sa nad tym len zasmiat,niekedy ma inzeraty pobavia viac ako nejaka komedia