... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
mmracing.sk

-M5-
Autor témy
Auto: M5E39,750iL,520dF10,
Kraj: Bratislavský

Co robit s o*ebavacmi v inzeratoch???

Štvrtok, 16. Augusta 2012, 22:07

Po dlhsom hrabani sa v sekcii predavanych aut som sa zas len utvrdil v tom co za hajzlici su medzi nami, aby bolo jasne mam najazdene dost velke km na velkom mnozstve roznych typov bmw a vacsina z nich bola uplne nova, tym chcem povedat ze viem ako podlieha interier bmw skaze a pri akych km ako vyzera. na zaklade toho musim povedat ze keby som bol admin tak davam banany exotom ktori predavaju e60 rocnik 2004 530d cize typicky pozierac kilometrov, volant leskly akoby ho niekto natrel olivovym olejom resp. odraty bez farby koze, a v inzerate svieti 160 000km, tak akoze dokedy budeme toto podporovat??? nech si takito debili predavaju auto na autobazare alebo bazosi ale nech nechodia a nenukaju taketo sracky nam, ludom ktori ziju bmw a maju ich fakt radi. Tieto ojeby s kilometrami sa mnozia len preto lebo sa s tym nic nerobi. U 80 percent bmw nie je nijako markantne videt najazd km okolo 150 000...volant je sice trosku leskly ale koza ma stale svoju strukturu vsetko je matne a sedacka nie je ani nahodou presedena. A reci o servisnej knizke?to si snad robite srandu. Vsetci dobre vieme ako lahko je natrepat peciatky priamo v bmw ked tam mate znameho a spravia Vam taku servisnu historiu aku len chcete. Tak dokedy sa budeme tvarit ze sa nic nedeje hm??? to vazne nikoho nesere? Tymto vsetkym chcem povedat ze mohlo by sa nejako zakrocit aj ked niekedy je tazke nieco dosvedcit ale vzdy sa nieco da robit. ps: pre rypacov to ze mam malo prispevkov neznamena ze tu na klub nechodim ako host uz niekolko rokov cize poznam tu vsetky pomery...
www.auteltech.sk - automobilová diagnostika, inšpekčné kamery
www.startpp.sk- štartéry a alternátory na všetky druhy os. a nákl.automobilov, predaj a servis

diagnostika-a-videoinspekcia-startery-a-alternatory-f89/

Užívateľov profilový obrázok
LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Re: Co robit s o*ebavacmi v inzeratoch???

Štvrtok, 16. Augusta 2012, 22:30

A co by si s tym urobil?Ked niekto uz tak auto kupi tak to bude aj tak predavat,sam som nedavno predaval E36ku co mala na budikoch 180 000km,pred polrokom som predaval E38 1996 ktora mala 200 002km,a mal som toho ovela viac.
Ale tie auta som uz tak kupil...
Nie vzdy ten co auto predava moze zato ze je stocene.
Ale par krat som sa zasmial ked som nasiel na nete napriklad moju byvalu A8 D2 ktoru som predaval zo 400 000+km a v inzerate mala pisane 199 000 ](*,) ,Teraz je na autobazare moj byvali Cadillac ktori vlastnil predomnov jeden mlady chalan ktori ho komplet dodrbal,a predtym ho malo asi 5rokov vkuse peterauto ako reklamu.ked som ho predaval tak mal skoro 300 000mil,a tzeraz ma v inzerate 200 000km a ma tam taku perlicku ze auto vlastnil roky pedant ktori sa onho staral :D 5rokov peterauto=nulovy servis,skoro rok 18rocny chlapec ktori ho maximalne dodrbal,ja som ho mal pol roka,domov som ledva dosiel,vymenil som olej v prevodovke a motore+nejake malickosti a bol som rad ze vydrzal par zrazov a potom som sa ho zbavil :-({|=

Odrbov v inzeratoch sa nikdy nezbavis,kazdy si o aute napise svoju rozpravku.Treba sa nad tym len zasmiat,niekedy ma inzeraty pobavia viac ako nejaka komedia :bmwball:

Matto
Auto: e90

Štvrtok, 16. Augusta 2012, 22:39

je to individuálne... na 5 ročnom aute čo ma 75 tisíc km mam zodratý volant ako keby malo auto vo vašich očiach 300 tisíc km... nie každý je kancelársky typ a ma dlane jak detská prdelka, taktiež u každého je iná agresia potu :thumbup:

-M5-
Autor témy

Štvrtok, 16. Augusta 2012, 22:55

Niekolko krat som sa stretol s tym ze ludia predavali auto o ktorom verejnost vedela kolko ma km tak zrazu malo o 100 000mk menej...vies co neseru ma ani tak ti co to tam napisu a hotovo ale ak mi niekto bude tvrdit ze e60 8 rocna ma 150 000 poctivych so servisnou knizkou a cena je 8000 eur tak najradsej by som mu jebol klukovkou po hlave...
www.startpp.sk- štartéry a alternátory na všetky druhy os. a nákl.automobilov, predaj a servis

minco
Auto: BMW E46 330ci

Štvrtok, 16. Augusta 2012, 23:22

Sú aj takí exoti, čo berú autá na výkup od ľudí, stočia ho a ešte ho vystavia s novými kilometrami :D

Inak zážitok z umyvárky... Príšla octavia, dovoz, r.2009 a nabehané 180tis, tomu sa vraví poctivosť, každý jebo by prvé čo spraví pri dovoze kilometre dole :-) Existujú aj ľudia, čo majú charakter :D
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW
BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad
BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda

Ako sa hovorí, k dobrému sa dobre vracia :)

Matto
Auto: e90

Štvrtok, 16. Augusta 2012, 23:38

tak v dnešnom svete sa nedá veriť nikomu... a tých zopár poctivcov na to dopláca #-o

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 17. Augusta 2012, 00:05

ale ja sa tym ludom v podstate necudujem...co maju robit, ked blby slovensky narod ako prve hladi na kilometre??...malokomu dojde, ze 250 000 km na aute ktore bolo udrziavane a starane je nieco uplne ine ako 250 000 km na aute ktore je zhumplovane...ale slovak vidi ze auto ma nad 150 000 km a uz si mysli, ze je to kopa srotu...preto sa kilometre stacaju...a myslim ze sa stacat vzdy budu...aspon u nas urcite
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

bramborak
Auto: e91 "07
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 17. Augusta 2012, 01:01

nechcem si zastavat lesklych volantov :lol: ale,niektore auta su jazdene vacsinou v meste a je rozdiel.. jazdit par rokov 80% mesto - kruhove objazdy,krizovatky,parkovanie atd, ako dlhe trasy napr. 500km rovno na jedno posedenie... takze ten volant nemusi byt ukazovatel realnych kilometrov. resp. väčsinou asi áno,ale nie vždy. :oops: (myslim tym opotrebenie kože 500km v meste a 500km mimo)
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Piatok, 17. Augusta 2012, 05:36

veru tak ludia si mozu za to sami.....to ma vela kilometrov to ani nekupuj take :-({|=
pokial auto ide a bolo o nho starane moze mat aj 500000km a nevadilo by mi to :D
E36 compact 316i           (||||)(||||)

-M5-
Autor témy

Piatok, 17. Augusta 2012, 05:44

johnyfly neboj sralo by ta to keby si si mal kupit e65 alebo f01 na ktorej ta chce niekto oklamat na km , lebo tieto auta ked sa ti zacnu srat s tou ich vybavou tak vykrvacas a jebne ta....to nie je e36 kde pozeras max na stav motora pripadne podvozka...

ancaaa
Auto: e46 330ci
Kraj: Košický

Piatok, 17. Augusta 2012, 06:53

M5 v podstate mas pravdu volant by som ani neriesil kedze pri buracke sa meni bag a ked je niekto vydrbany tak volant pedale pomeni ak by to niekto chcel povazovat za smerodajne a co sa tyka km ja keby som isiel kupovat afto tak ma nezaujima ani rok vyroby ani stav pocitadla km zaujima ma skutocny ´technicky stav afta ludia si zato mozu sami že su taky hlupy a kupuju rozebane hajtri a su spokojny a myslia si ze kupna cena ktoru chcu co najnizsiu je posledna investicia do jazdeneho afta a potom placu ze ako to ze na 15 rocnom afte ktore ma najazdene akoze 165tis km zacinaju odchadzat veci chcel by som vidiet toho debila co kupi diesla koly spotrebe zainvestuje o 100tis evri slovenskych viac a po 100tis km uz rozmysla o predaji, otvoris inzerat a tam afta od roku 1998 a vsetky maju nabehane od 130tis do 210 tha jedna strana je predavajuci a druha kupujuci ked je dopyt po hajtrach zo stocenymi km tak sa budu predavat stocenice to nezmenis... inak len tak pre ilustraciu ja mam rok vyroby 2001 a ma nabehane skoro 240tis km a to je afto jazdene 8 mesiacov v roku toho roku bude mat prvykrat obute zimace koly bejbu a na introsi by si povedal ze ma nabehane 35tis km thaze je to o ludoch ked budu ludia chciet kupovat jazdenice o ktorom predavajuci vie zdokladovat ze "vcera" na diesly pomenil turbo vstreky zhavice repasol cerpadlo vymenil tlmice capy loziska atd atd samozrejme sa to odrazi na cene tak budu predavajuci riesit najprv toto a tak nejake stacanie a uhladzovanie km optickymi vecami v introsi...
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

Peped
Auto: g31 530d

Piatok, 17. Augusta 2012, 07:32

Mohla by sa spravit taka sekcia že opis auta + fotka od byvalých majitelov co vedia že su na tom km stocene. Ked niekto bude kupovat auto prejde si tu sekciu a ked nahodou najde tam to auto, tak vie že ho nema kupovat resp. vie na com je. Tým by sa asi neznižilo o*ebavanie ale aspon bude prehlad o autach ktore su už stocene.
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

-M5-
Autor témy

Piatok, 17. Augusta 2012, 07:36

Peped prave k takemu niecomu o com pises som touto temou mieril samozrejme ze sa nikdy nezaruci to ze budu secky auta ciste ale tymto by sa mohlo k tomu aspon dopomoct, ved ako sa hovori nad hlupostou nevyhras ale treba s nou bojovat

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Piatok, 17. Augusta 2012, 08:03

napisem sem aj ja nieco, technicky sa to da obmedzit dost uspesne tak aby to ostatnych neobmedzovalo, zavedenim jednorazoveho sms overenia predtym ako 1x ide clovek pridat nejaky inzerat, lebo uz ostatne nejaka stopa v db, tel.cislo, jj vsetko sa odrbat da, cisel sa da kupit kolko clovek chce ale uz treba nato obciansky a uz minimalne nejake neprijemnosti mozu tym danemu cloveku vzniknut :wink: a minimalne sa to trosku stazi, pracujem natom, zmluvu s sms firmou uz mame podpisanu, cakam este na nejake podklady a potom to zaintegrujem do fora, ked sa potvrdi ze niekto odrbava tak dostane ban a ked bude chciet pridat dalsi inzerat pod inym kontom bude ho musiet znova overit takze urcite stazenie to bude a taktiez nebude mat motivaciu si vytvarat milion kont kedze pre kazde bude treba pred prvym pridanim izeratu spravit to overenie ktore zadarmo nebude ale bude to symbolicky poplatok, urcite to prispeje k vyssej bezpecnosti bazaru ;)
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných