... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
BMino
Autor témy
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Co dalej s tunajsim bazarom?

Nedeľa, 11. Marca 2012, 07:48

Chalani, ved to sa uz neda citat, otvorite si predaj auta, a je tam zaOTeckovana polovica prispevkov, otvorite predaj ND, tam zas od jedneho dvoch jedincov zajebana polka strany, len preto, ze rozpredavaju jedno auto a maju nutkanie inzerovat kazdy diel samostatne. Kedy sa s tym uz nieco bude robit? Toto nie je pokec, ale "bmwklub" mali by tu platit niake pravidla a porusovanie trestat.
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Dogg88
Auto: n/a

Re: Co dalej s tunajsim bazarom?

Nedeľa, 11. Marca 2012, 09:05

Na VW clube mame pravidlo ze inzerujuci moze mat max. 3 inzeraty a to nekomercneho charakteru. V pripade ze rozpredava auto tak vsetky diely AJ S CENAMI hodi do jednej temy (jedneho inzeratu)
Moznost "cena dohodou" je zakazana. Inzerujuci MUSI vzdy napisat cenu aby sa predoslo zbytocnym OTckam
Debata ohladne ceny je zakazana.
Mame tam dvoch moderov ktory su tam takmer nonstop (nie ako tu ako pozeram moderatori sa objavia len sem tam) a ti mazu nekompromisne vsetko.

Co sa tyka komercie ta je tu pekne poriesena v Obchodnej Sekcii to by malo ostat nadalej tak podla mna.
Ked ma niekto nutkanie zahltit celu jednu stranu svojimi dielmi tak nech si zaplati a bude mat priestor v obchodnej sekcii

Podla mna by sa mal urcit minimalne jeden novy moderator do bazaru ktory ma na to cas a bude to tam sledovat a nekompromisne mazat...ti co na to nemaju cas by sa mali moderatorskych pozicii vzdat
Naposledy upravil/-a Dogg88 v Nedeľa, 11. Marca 2012, 11:03, upravené celkom 1 krát.
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 11. Marca 2012, 10:29

=D> plne suhlasim, je tam bordel a poväčšine sa to nerieši, treba trocha upraviť pravidlá a pridať viac moderátorov

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 11. Marca 2012, 11:25

presne ako som to pisal uz viac krat,na kazdom fore ohladom hocicoho nie len aut maju v bazare prisne pravidla za ktorich viacnasobne porusenie sa bez milosti banuje.do inzeratu moze napisat LEN clovek ktori ma vazny zaujem,a nie ludia co pisu o cene,km,stave auta,a uz vobec nehovorim otom ze "to auto tu uz bolo za polovicu" atd.clovek by si myslel ze kedze je toto forum pre dospelich ludi tak tu netreba take prisne opatrenia ako banovanie a podobne,ale opak je pravdou.na diskusiu a ot.je tu pokec,a nepatri to do bazaru.ale to si vela ludi neuvedomuje.
kazdy by si mal UVEDOMIT ze cenu si udava predavajuci,a nie kupec ked je to prevas vela tak sa jednoducho neozvite.a takisto stav auta a skutocnost km nech si zisti clovek co ma o auto vazny zaujem.nieco tu uz treba robit lebo vazne to tu miestami vypada jak niekde v skolke...

tiez by som mozno uvital + a - body nieco podobne ako ma audiklub cz,ono ide hlavne o to ze tam vidis kto do fora aj nieco prinasa a pomaha clenom,lebo vela ludi tu ma za rok 1500prispevkov,niekto by si myslel vau ten sa snazi pomahat a pritom ked si pozres jeho prispevky tak zistis ze vecsina z tych 1500 je spam v bazare...

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Nedeľa, 11. Marca 2012, 11:37

Pravidlá sú len chýbajú moderátori. Treba s tým urobiť poriadok.

bavorak30
Auto: E-30 318i M40
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 11. Marca 2012, 11:46

Absolutny suhlas, mam tiez dost inzeratou typu predam skrutku na e39, dalsi predam matku na e39, dalsi predam podlozku na e39 a vsetko od jednej osoby. Dam jeden inzerat a na druhy den som na tretej strane. Tiez mam plno dielov a keby som to vsetko rozpisal do kazdeho inzeratu tak mam dve strany ale niekto to tu nechce pochopit a niekto, to kasle riesit.

Dogg88

Nedeľa, 11. Marca 2012, 11:50

presne tak
pozrite kolko moderov je na VW Clube: http://www.vw-club.sk/index.php
kazdy ma na starosti svoju sekciu a ked nema cas (v zivote prichadzaju rozne situacie, skola, zamestnanie, rodina...) tak posunie svoju funkciu inemu moderovi ktory cas ma. Urcite sa najdu aj tu ludia ktori su tu casto a vedeli by udrzat v bazare poriadok :wink:

naftaman
Auto: BMW E46 330d 135kw
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 11. Marca 2012, 11:57

myslím že keby sa v bazari spravili aj podsekcie (E46,E36,ostatne,...) tak už to by to dosť sprehladnilo

kosti123
Auto: e46 323Ci
Kraj: Košický

Nedeľa, 11. Marca 2012, 12:05

Ziadne podsekcie, ziadne plus/minus, ani nic podobne. Pravidla su, len ich nema kto uplatnovat a dozerat na nich. Viac moderatorov.

Jurica13
Auto: BMW 323Ci E46
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 11. Marca 2012, 12:07

prave som chcel nahodit taku istu temu..
dnes ma to vazne uz dozralo, pozeram inzeraty a polovica je bez cien, musim skrolovat dole cez prispevky typu "aka je cena?"...s nadejou, ze niekde dole mozno cena bude
trebalo by spravit trosku poriadok, aj ked pravidla su jasne dane a nerozumiem, ze dospeli ludia to nevedia dodrziavat

50% obsahu bmwklubu sa sklada z OTčiek
Obrázok

LEXXX525

Nedeľa, 11. Marca 2012, 12:09

netreba podsekcie,stacilo by zadavat inzeraty rozumne,
nadpis by nebol pri kazdom tak ako je

priklad: terajsie inzeraty-
Predam BMW 325i e36
Predam BMW e34 525tds atd.atd. ked ich je 20 uz sa v tom neda vyznat

po novom by to bolo-
E36 / P:BMW 325i
E34 / P:BMW 525tds alebo aj bez toho BMW ved kazdy vie co sa tu predava :)

ktora moznost je lepsia? :)
Naposledy upravil/-a LEXXX525 v Nedeľa, 11. Marca 2012, 12:13, upravené celkom 2 krát.

dracik.bmw
Auto: non

Nedeľa, 11. Marca 2012, 12:11

Viac moderatorov.Aj v predaji aut je napisane ako ma vyzerat inzerat a nie drbnem tam link z autobazarEU a mam fajront.Bacov kkt. [-X ..Hned by som to zmazal.
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

e36mato
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 11. Marca 2012, 12:35

podla mna by sa to mohlo riesit nejakym phpBB modulom. ak by niekto chcel pridat inzerat, musel by vyplnit povinne polia oznacene * (podobne ako pri registracii). Medzi povinnymi udajmi by bol napr. typ auta, rok vyroby, CENA atd. bez vyplnenia tychto udajov by sa nedal inzerat pridat. a tiez by bolo povinne nahrat aj fotky (minimalne rozlisenie by mohlo byt tiez urcene a mensie by proste nenahralo). mozno min. 3 a bolo by povinne pridat aspon jedno foto interieru. a tiez by nebol odveci lajkovaci system, pomohlo by to zredukovat niektore zbytocne prispevky a ludia by aj takto mohli ten inzerat ohodnotit.

oznamy/forum-bezi-na-phpbb-3-t14637-15.html#p674012
Obrázok
ex BMW e36 318tds Touring hellrot

Dogg88

Nedeľa, 11. Marca 2012, 12:43

vela ludi predava napriklad disky s trhovou hodnotou 300€ za 500€ s tym ze to tu ospievaju ake su raritne, eMkove a neviem co...oni vedia ze 500 je vela tak radsej cenu nenapisu a cakaju kym im daky novacik co sa nevyzna napise spravu a potom ho budu masirovat ze 500 je este hlboko pod cenu a podobne (je to len priklad - nic konkretne)
preto by mala byt cena povinna! a debata ohladne ceny zakazana!

LEXXX525

Nedeľa, 11. Marca 2012, 12:45

e36mato napísal:
podla mna by sa to mohlo riesit nejakym phpBB modulom. ak by niekto chcel pridat inzerat, musel by vyplnit povinne polia oznacene * (podobne ako pri registracii). Medzi povinnymi udajmi by bol napr. typ auta, rok vyroby, CENA atd. bez vyplnenia tychto udajov by sa nedal inzerat pridat. a tiez by bolo povinne nahrat aj fotky (minimalne rozlisenie by mohlo byt tiez urcene a mensie by proste nenahralo). mozno min. 3 a bolo by povinne pridat aspon jedno foto interieru. a tiez by nebol odveci lajkovaci system, pomohlo by to zredukovat niektore zbytocne prispevky a ludia by aj takto mohli ten inzerat ohodnotit.

oznamy/forum-bezi-na-phpbb-3-t14637-15.html#p674012

like system je nanic,ludia nech si nechaju svoj nazor preseba.ked nechcu kupit auto tak nech nanho nekukaju.like-unlike je uplna zbitocnost,netreba ani ziadny php modul,staci jeden jediny clovek co bude na bazar dohliadat,vymazavat prispevky,po opakovanom porusovani davat banany od dna az po permanent,bez ohladu nato skym je kamarat,a uvidis aky tam bude do dvoch tyzdnov poriadok...

mozno by bolo dobre vramci sprehladnenia bazaru spravit aj sekciu vymena auta,je predaj,kupa,a vymena nikde...
Naposledy upravil/-a LEXXX525 v Nedeľa, 11. Marca 2012, 12:49, upravené celkom 1 krát.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných