... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
e36mato
Kraj: Banskobystrický

Re: Co dalej s tunajsim bazarom?

Nedeľa, 11. Marca 2012, 12:49

LEXXX525, naco riesit nasledky ked sa im da zabranit vopred. ale suhlasim, aj to je riesenie :) ale like system je podla mna dobry. ked niekto dostane 20 unlikov a jeden like na svoj prispevok tak ho to kus uzemni. viem o com hovorim :D to je tazka psychologia :lol:
Obrázok
ex BMW e36 318tds Touring hellrot

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 11. Marca 2012, 12:50

like a cely pojebany FuckBook mi lezie krkom! Neopicte sa po FB!
Klub tvoria ľudia, nie autá...

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 11. Marca 2012, 12:52

e36mato napísal:
LEXXX525, naco riesit nasledky ked sa im da zabranit vopred. ale suhlasim, aj to je riesenie :) ale like system je podla mna dobry. ked niekto dostane 20 unlikov a jeden like na svoj prispevok tak ho to kus uzemni. viem o com hovorim :D to je tazka psychologia :lol:

no lenze potom ked sa debilom nebudu lubit napr.kolesa na aute ktore predavas alebo hocijaka hlupost,tak ti nadrbu 20x unlike,podlamna im netreba dat ziadnu sancu na vyjadrenie sa k inzeratu =;

dogg ja niesom a ani som nikdy nebol na FajcBuku [-X

e36mato

Nedeľa, 11. Marca 2012, 12:54

mozu likovat/unlikovat len registrovani a kazdy len raz :wink:
Obrázok

LEXXX525

Nedeľa, 11. Marca 2012, 12:58

e36mato napísal:
mozu likovat/unlikovat len registrovani a kazdy len raz :wink:

citas bazar?ak hej tak vies kolko tu je registrovanych dementov 8-[ tak precoim dat moznost vyjadrit sa?

e36mato

Nedeľa, 11. Marca 2012, 13:01

oni sa vyjadria tak ci tak. unlike je len mensie zlo. ale to by bolo treba zistit v praxi ci by to fungovalo, to bol len navrh, ktory funguje na inom fore kde je tiez bazar, aj ked mensi a predavaju sa lacnejsie veci.
Obrázok

Dogg88

Nedeľa, 11. Marca 2012, 13:09

LEXXX525 napísal:
dogg ja niesom a ani som nikdy nebol na FajcBuku [-X

ja tiez nie som a neplanujem

e36mato

Nedeľa, 11. Marca 2012, 13:17

Dogg88 napísal:
ja tiez nie som a neplanujem

FB najvacsie zlo :evil: ja som uz zatrateny :-({|=
Obrázok

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 11. Marca 2012, 13:21

dalsia tema ktora nevedie nikam :D kto ma zaujem tu robit poriadok nech napise titanovi poziadavku na modovanie urcitej sekcie... nech tu je aj 1000 modov stale tu bude OT a ked sa bude banovat tak sem prestanu ludia chodit :D a naco je taky "klub" teda pardon forum... klub to tu bol za cias mytov a legiend :thumbup:

ako pozeram debatu tak zachvilku tu budete chciet mat pravidla ze inzerovat budu iba ludia co maju nad 100 (zmysluplnych) prispevkov a ktorym 10ti "clenovia" odkliknu ANO je to nas "clen" a mame ho radi :D inak si tu moze len pisakt :D

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Nedeľa, 11. Marca 2012, 13:26

zas sa tu ide OTckovat..
v kazdom pripade treba tvrdsie sankcie..
takisto by som zakazal UP-ovat niekolkokrat za den.. obmedzit to na raz za 24h. a to tak ze zmazat predosly UP a nahradit novym.. potom tu nebudu inzeraty typu 25stran upovacich sipiek a neaktualne fotos..
chce to niekoho kto ma cas sa venovat foru.. isteho casu som bol mod v bazare pre pc.sk no nieto casu sa venovat moderovaniu .. inak by som to v klude zobral..

BMino
Autor témy
Auto: modre

Nedeľa, 11. Marca 2012, 13:27

treba si priznat problem :D na pravidla sa tu kasle teda dnes uz jebe z vysoka a preco? lebo ked sa porusia aj tak sa nic nedeje, ale drzat niaku uroven to nie...
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Dogg88

Nedeľa, 11. Marca 2012, 13:35

SurrendeR napísal:
...takisto by som zakazal UP-ovat niekolkokrat za den.. obmedzit to na raz za 24h. ...

Toto je technicka otazka, na VW Clube to tak funguje uz roky
vid obrazok

Obrázok

LEXXX525

Nedeľa, 11. Marca 2012, 13:47

ice.blade napísal:
dalsia tema ktora nevedie nikam :D kto ma zaujem tu robit poriadok nech napise titanovi poziadavku na modovanie urcitej sekcie... nech tu je aj 1000 modov stale tu bude OT a ked sa bude banovat tak sem prestanu ludia chodit :D a naco je taky "klub" teda pardon forum... klub to tu bol za cias mytov a legiend :thumbup:

ako pozeram debatu tak zachvilku tu budete chciet mat pravidla ze inzerovat budu iba ludia co maju nad 100 (zmysluplnych) prispevkov a ktorym 10ti "clenovia" odkliknu ANO je to nas "clen" a mame ho radi :D inak si tu moze len pisakt :D

ked sa tu zacne banovat tak sem prestanu chodit aky ludia? :-" presne ty ktorich tu ani neni treba \:D/
nech je kludne OT v pokeci atd.ale do bazaru to nepatri,nech inzeruje kazdy,ale rozumne a podla pravidiel.na vsetkych forach to podla pravidiel funguje,lebo kto ich porusi dostane trest.chapem adminov tohto fora,mysleli si ze na dospelich ludi netreba dohliadat jak na deti,ale viete co je vysledok? NIEKTORI SU TU HORSI JAK DETI :-$

e36mato

Nedeľa, 11. Marca 2012, 14:20

LEXXX525 napísal:

ked sa tu zacne banovat tak sem prestanu chodit aky ludia? :-" presne ty ktorich tu ani neni treba \:D/
nech je kludne OT v pokeci atd.ale do bazaru to nepatri,nech inzeruje kazdy,ale rozumne a podla pravidiel.na vsetkych forach to podla pravidiel funguje,lebo kto ich porusi dostane trest.chapem adminov tohto fora,mysleli si ze na dospelich ludi netreba dohliadat jak na deti,ale viete co je vysledok? NIEKTORI SU TU HORSI JAK DETI :-$

niektori mozno aj su deti :lol: viete co ma este niekedy serie? citovanie hned predosleho prispevku :mrgreen:
Obrázok

ice.blade

Nedeľa, 11. Marca 2012, 14:29

tak si spravte bazar na sposob bazos.sk, clovek musi vypnit len urcene policka s pripadnym komentarom, ak tam nenapise cenu nepusti ho dalej, ziadne OT nebude nebude nic... ale verte ze budu vznikat paralelne temy v pokeci o tom a tom aute ake je na picu lebo hento a tamto...

Dogg88 napísal:
Toto je technicka otazka, na VW Clube to tak funguje uz roky
vid obrazok Obrázok
toto s ozivenim temy tu je... vola sa to "Zvýrazniť tému" pri starich temach ktore ma dany clovek zalozene... zial nikto to nepouziva ;)

LEXXX525 napísal:
napr ja tu mam 10 inzeratov, niektore diely co sem tam inzerujem su pre viac typov bmw preco by som to potom nemohol mat ako samostatnu temu? ak by som mal len temu predam diely a v tom rozpisane diely kolko ludi si na to klikne ked je tam len neutralny nazov predam diely? radsej nech je pekne v nazve temy na ake auta je diel, co je to za diel a ak sa zmesti tak hned aj cena :thumbup: keby to mal takto kazdy co inzeruje tak sa daju inzeraty cez hladanie filtrovat... ale hovno

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 229 neregistrovaných