... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
e36mato napísal:LEXXX525, naco riesit nasledky ked sa im da zabranit vopred. ale suhlasim, aj to je riesenie :) ale like system je podla mna dobry. ked niekto dostane 20 unlikov a jeden like na svoj prispevok tak ho to kus uzemni. viem o com hovorimto je tazka psychologia
e36mato napísal:mozu likovat/unlikovat len registrovani a kazdy len raz
LEXXX525 napísal:dogg ja niesom a ani som nikdy nebol na FajcBuku
Dogg88 napísal:ja tiez nie som a neplanujem
SurrendeR napísal:...takisto by som zakazal UP-ovat niekolkokrat za den.. obmedzit to na raz za 24h. ...
ice.blade napísal:dalsia tema ktora nevedie nikamkto ma zaujem tu robit poriadok nech napise titanovi poziadavku na modovanie urcitej sekcie... nech tu je aj 1000 modov stale tu bude OT a ked sa bude banovat tak sem prestanu ludia chodit
a naco je taky "klub" teda pardon forum... klub to tu bol za cias mytov a legiend
ako pozeram debatu tak zachvilku tu budete chciet mat pravidla ze inzerovat budu iba ludia co maju nad 100 (zmysluplnych) prispevkov a ktorym 10ti "clenovia" odkliknu ANO je to nas "clen" a mame ho radiinak si tu moze len pisakt
LEXXX525 napísal:
ked sa tu zacne banovat tak sem prestanu chodit aky ludia?presne ty ktorich tu ani neni treba
![]()
nech je kludne OT v pokeci atd.ale do bazaru to nepatri,nech inzeruje kazdy,ale rozumne a podla pravidiel.na vsetkych forach to podla pravidiel funguje,lebo kto ich porusi dostane trest.chapem adminov tohto fora,mysleli si ze na dospelich ludi netreba dohliadat jak na deti,ale viete co je vysledok? NIEKTORI SU TU HORSI JAK DETI
Dogg88 napísal:toto s ozivenim temy tu je... vola sa to "Zvýrazniť tému" pri starich temach ktore ma dany clovek zalozene... zial nikto to nepouzivaToto je technicka otazka, na VW Clube to tak funguje uz roky
vid obrazok
LEXXX525 napísal:napr ja tu mam 10 inzeratov, niektore diely co sem tam inzerujem su pre viac typov bmw preco by som to potom nemohol mat ako samostatnu temu? ak by som mal len temu predam diely a v tom rozpisane diely kolko ludi si na to klikne ked je tam len neutralny nazov predam diely? radsej nech je pekne v nazve temy na ake auta je diel, co je to za diel a ak sa zmesti tak hned aj cenaked sa tu zacne banovat tak sem prestanu chodit aky ludia?presne ty ktorich tu ani neni treba
![]()
nech je kludne OT v pokeci atd.ale do bazaru to nepatri,nech inzeruje kazdy,ale rozumne a podla pravidiel.na vsetkych forach to podla pravidiel funguje,lebo kto ich porusi dostane trest.chapem adminov tohto fora,mysleli si ze na dospelich ludi netreba dohliadat jak na deti,ale viete co je vysledok? NIEKTORI SU TU HORSI JAK DETI