... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

pridavate plyn, ale toci sa len jedno koleso, pod ktorym je uz lad...to druhe koleso sa ani nepohne :) )
 pridavate plyn, ale toci sa len jedno koleso, pod ktorym je uz lad...to druhe koleso sa ani nepohne :) )dethXtreme napísal:zdravim...dnes som celkom pekne zapadol, tak pri tej prilezitosti ma napadla otazka...ked nieje na aute svor, tak sa toci len koleso co je v zabere ak tomu dobre rozumiem...ked svor je, tak pri pretoceni kolesa ktore ma zaber,zacne tocit aj to druhe.spravne? ak je to aspon z casti pravda, tak moja otazka znie, akym sposobom donutim aj koleso ktore v zabere nieje, aby sa pohlo? (klasicky diff)
(modelova situacia: su vyjazdene neskutocne kolaje, pod tym je lad, a sneh je kasovity...vy sa chcete otocit, a zrazu to nejdepridavate plyn, ale toci sa len jedno koleso, pod ktorym je uz lad...to druhe koleso sa ani nepohne :) )

???
 ??? 
											 :D:D
:D:DdethXtreme napísal:no jo, ale to bude ajtak hrabat len jedno koleso...mna skvor zaujima ako donutit to druhe koleso pohnut sa ak sa to vobec da :)

???
 ??? 
											Kraken napísal:treba trocha pritiahnut rucnu, take veci su popisane aj v manuali od E36, treba si precitat
m4x napísal:a nezabudnes zamavat carovnym prutikom nez otvoris ten kufor
mozes skusit este dat nejaku zataz do kufra, odporuca sa vraj 50kg, mozno ti pomoze aj menej a mozno vobec
jedine co mozes skusat je donutit to hrabajuce koleso, aby malo vacsi odpor ako to co sa ti nechce tocit.. asi bude najlepsia nejaka ta lopata v kufri, prip. carovny prutik
 moje auto ma 1300kg...co ti pomoze 50kg? podla mna to nepomoze pokial tam nelalozis aspon pol tony
 moje auto ma 1300kg...co ti pomoze 50kg? podla mna to nepomoze pokial tam nelalozis aspon pol tony   
   teraz tam plny kopec kravin a vazi to celkom dost ale je to to iste ako ked je prazdny kufor
 teraz tam plny kopec kravin a vazi to celkom dost ale je to to iste ako ked je prazdny kufor   

skoki napísal:
presne tak rucna brzda v takom pripade pomoze, pribrzdi ti to otacajuce koleso a zacne sa krutiaci moment prenášat aj na to druhe koleso.

???
 ???