normalne ste ma opat nakopli
moj problem je nasledujuci:oficialne som este student - (prakticky zhanam pracu)
oficialne nie som zamestnany, cize nemame ani tie pozadovane odpracovane 3 mesiace - cize problem s vacsinou tych uverovbarabas - mozes mi viac opisat o tom tatraleasingu ? mas s tym skusenost ? od niekoho alebo priamu ? ak dokazu leasingovat aj stare ojazdene auta, mozno to je pre mna (teda pokial nepytaju komplet poistenie a este aj cez nich, to by cena prevysovala po chvile snad vsetko)
- Co sa tyka urokov a co som prezeral, tak urok zhruba 16% + este si pripocitali neviem z coho dalsich 20%, no navysenie bolo extremne, nech som si dal vykalkulovat nizsiu pozicku, vyssiu a kratsie splacanie a dlhsie, no a dali mi moznost splacania ze "96 mesiacov!" no navysenie dvoj nasobne zo sumy pozicky, a to bola podla tej stranky extremne dobra ponuka! Uz neviem kde som to nasiel, ale toto je uplne zderstvo!
Takze pokial viete aj o nejakej pozicke co ma zmysel a dokazu mi ju vybavit aj ked som "oficialne student", sem s tym !
Chcel by som to vyplatit najviac do 36 - 40 mesiacov. Nechcem to splacat 5 - 10 rokov, uplne smiesnu sumu z pohladu takej doby.
palo - Ponuknu to aj studentovi, respektivne aj nezamestnanej osobe?
H@wk - Tak isto, ponuknut to aj studentovi, respektivne aj nezamestnanej osobe?
Dakujem vam vsetkym za kazdu radu a nazor!