... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
m4x napísal:spider207 - Ano ja je to samozrejme najrozumnejsie, ale v mojom pripade uz je to auto skutocne nutne. Viac menej uz cakam dlhsiu dobu, aj sa snazim nasetrit, ale momentalne to tak nejde a uver pre mna zacina byt velmi lakavou zalezitostou najma ked ho dokazem splacat aj ked som nezamestnany a mohlo by to vyriesit mnoho mojich problemov a starosti aj ked to moze priniest aj nove a dalsie starosti, ale toho sa ja tolko momentalne skutocne neobavam. Keby som vedel, ze ano za pol roka to dam dokopy, neriesim to tu. Ale ti ktori ma poznaju vedia, ze uz dlhu chvilu snivam o svojom vlastnom BMW.
A chcem si svoje sny aj splnit, nie len cakat, neviem co bude zajtra, tak preco sa na to nepozerat aj takto ?!
Peter92 napísal:leasing je najvacsia kravina na svete. auto ti ukradnu a ty musis aj tak platit aj ked si bez auta. Zober si uver a auto bude hned tvoje, kto ti poskytne najlepsi uver neviem, ale tipujem, ze v bankach nebudu nejake markantne rozdiely, treba si aj po bankach pozistovat a rozhodnut sa, ja osobne by som volil SLSP lebo moj fofo tam kedysi davno robil a vzdy boli dobra banka