... všetko o BMW ...
SmartBastard napísal:Pokial ide o to vyhrať ten drag tak aventador by to urcite dal teda ak ide o neupravene verzie priamo z predajne, predsa len 700 koni je 700 koni. 0-100 to má za 2.9sec zatiaľ co GT-R to má za 3.2sec. Neviem či išli iba štvrť milé alebo niečo dlhšie ale top speed má aventador takisto vyšší.
To faceliftovane Gallardo som tam nechcel kvôli tomu aby to vyhralo, iked kone by na to malo a novy thrust mode a jeho launch control nieje na zahodenie, 0-100 je ale az pri 3.7sec, ... ale kvôli tomu že som o ňom počul a videl veľa dobreho a pomaly si začínam na neho brusit zubyKamarát má Superleggeru (odlahcena a silnejšia verzia od starého LP520-4), ktorá je fakt hardcore, ale toto je údajne ešte lepšie..
Miro Kovačik napísal:Môj dobrý kamarat ma gtr , ale to staršie (okolo 480ps) a dačo mam v ňom aj ja odjazdené, a oslovil ma ten výkon a jazdné vlastnosti plus cena za ktoru sa to da kúpiť proti konkurencii, v čom som proti je interier (pripomina mi ps3) bose hudba masívne kožene sedačky , podla mna ,,plnokrvný športiak,, má mať strohý interiér ,rám atd :-))) a nie ako sedma v plnkea druha vec tú stovku zvladne okolo 3,5s ale kolko krat? slabinou je troška prevodovka na životnosť aj na okruhu sa prehrieva.