... všetko o BMW ...
GUZINO528 napísal:Jeeej aj ja som tam :) Na sprintoch. To bol pekny den. Nech uz je zas leto nech mozem zas zavodit s 009-om
Xader napísal:GUZINO528 napísal:Jeeej aj ja som tam :) Na sprintoch. To bol pekny den. Nech uz je zas leto nech mozem zas zavodit s 009-om
To bol dost dobry denmohli by sme nieco take zopakovat aj teraz v zime , tie sprinty na 100m boli super
1plny kotol, 2 plny kotol a uz sme boli v ciely
Xader napísal:GUZINO528 napísal:Jeeej aj ja som tam :) Na sprintoch. To bol pekny den. Nech uz je zas leto nech mozem zas zavodit s 009-om
To bol dost dobry denmohli by sme nieco take zopakovat aj teraz v zime , tie sprinty na 100m boli super
GUZINO528 napísal:Xader napísal:GUZINO528 napísal:Jeeej aj ja som tam :) Na sprintoch. To bol pekny den. Nech uz je zas leto nech mozem zas zavodit s 009-om
Hehe no neviem ako vy, ale ja som isiel 1na kotol a potom uz len 5 a zlahka![]()
![]()
![]()
Xader napísal:GUZINO528 napísal:Xader napísal:GUZINO528 napísal:Jeeej aj ja som tam :) Na sprintoch. To bol pekny den. Nech uz je zas leto nech mozem zas zavodit s 009-om
Hehe no neviem ako vy, ale ja som isiel 1na kotol a potom uz len 5 a zlahka![]()
![]()
![]()
Ale nehovor , ved my sme spolu mali race a to sme tahali aj viac ako 100m a to som uz pomaly preradoval aj na 3 :-)