Caute, video pridam ked bude hotove
touto spravou by som xcel poprosit o spolupracu / pomoc a td. na projekte
Street racing is not a crime. Well... it is, but fuck it ! to znamena, natacam video (neni to ani dokument, ani ziadna velka pointa, proste video), o tom, co sa deje na cestach po zotmeni :) kedze nepoznam moc ludi, ktori maju na take veci auta, a ti co poznam, nemaju cas,alebo sa nechcu podielat.
preto sa obraciam na bmw klub, som z BA, a keby niekto mal zaujem, tak sa mozme dohodnut, stretnut, popripade vysvetlim strucne scenar o co by slo, necakajte ziadny honorar, robim to len pre zabavu a potesenie a nie som naky profesional, mam certifikat z FTF VSMU o absolvovani kurzu, to je cele, a tvorba videa je moje hobby
tento projekt som zacal uz davnejsie, nosim sebou kameru, a ked vidim dobry zaber, naku dopravnu situaciu, policajtov, cokolvek dobre a pouzitelne,okamzite to natacam, a takto zbieram zabery, uz nieco mam, nieco stale dorabam, ale potrebujem tam aj naku akciu , auta (nejde o umyselne prekracovanie rychlosti a podobne, nic take nechcem, ale aj napriek tomu hladam ludi ktori sa toho neboja

(dufam ze viete ako to myslim)
popripade len spolupraca na natacani, detailoch scenara, scenach atd, uvitam akukolvek pomoc, ale len od ludi, ktori to budu mysliet vazne a budu mat naozaj zaujem spravit take video!
takze ak by niekto bol ochotny, budem rad, ked nie... vysledok uvidite tak ci tak, dufam ze onedlho
maiki