... všetko o BMW ...
eko.fresh napísal:maiki mal na mysli asi nieco taketo![]()
M3driver napísal:nechapem preco mu furt tlacite ake to je nerealne. stale sa nieco deje a natocit to nie je nic hrozne. ze nechcete byt v telke? a kto vas tam bude davat?? on chce robit video pre seba, prip. pre tych co si to zasluzia. hned napisal ze to je jeho konicek, tak preco takych ludi nepodporit? nikto nemusi kvoli nemu prist o papiere, stacilo by keby bol niekedy v spravny cas na spravnom mieste!
a nech mi tu nikto nehovori ze uz sa po meste jazdi iba predpisovo a rovno!! hlavne v noci...![]()
M3driver napísal:nechapem preco mu furt tlacite ake to je nerealne. stale sa nieco deje a natocit to nie je nic hrozne. ze nechcete byt v telke? a kto vas tam bude davat?? on chce robit video pre seba, prip. pre tych co si to zasluzia. hned napisal ze to je jeho konicek, tak preco takych ludi nepodporit? nikto nemusi kvoli nemu prist o papiere, stacilo by keby bol niekedy v spravny cas na spravnom mieste!
a nech mi tu nikto nehovori ze uz sa po meste jazdi iba predpisovo a rovno!! hlavne v noci...![]()
gusto napísal:Podla mna je smutne, ze clovek ktory je schopny natocit a postrihat slusne video sa zaujima o temy, ktore su na hrane zakona a vsetkymi rozumnymi ludmi odmietane. Pritom je vsade okolo dost zaujimavych nametov - jazdi sa tu drift, autoslalomy, amaterske rally ci preteky do vrchu, chodi sa na okruhy... vies, ono to posobi, ako by si chcel iba zdokumentovat to co sa aj tak deje, lenze kazdy kto sa chce predvadzat a predpisy su prenho zdrap papiera bude niekolkonasobne viac stimulovany, aby sa predviedol naplno - lenze taky typ nezvykne domysliet, ze tym moze niekoho pripravit o zdravie alebo o zivot...
Venuj sa niecomu uzitocnemu, prosim.
Peppo napísal:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
myslim ze si to vystihol, ale efekt to nebude mat asi ziadny... najskor ti napise ze ho tvoj nazor nezaujima.
Peppo napísal:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
myslim ze si to vystihol, ale efekt to nebude mat asi ziadny... najskor ti napise ze ho tvoj nazor nezaujima.
maiki napísal:
10 bodovdalej sem uz neprispievam, je to zbytocne, nexcel som sa tu hadat ,
stacilo si precitat ze hladam ochotnych ludi, a nie tu potom citat 20 komentov ako to nejde a aky som "kkt" ze chcem niekomu zle... dakujem pekne
ale som rad ze to aspon niekto pochopil (btw mozno nakoniec predsa len na carat dojdem) cierna E36 sedan , vzadu za oknom BA MAIKImozme prehodit par viet ak sa stretneme...