... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Štiky
Auto: ///M-Power
Kraj: Bratislavský

Re: Street racing is not a crime. Well... it is, but fuck it !

Štvrtok, 25. Júna 2009, 12:12

inac. nikde nebolo napisane chalani, ze by ste museli prekracovat rychlost. z rybim okom, a dobrou hudbou aj styriaciatka vizera jak zbesila rychlost :wink:
vsetko je o kameramanovy
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

alfi666

Štvrtok, 25. Júna 2009, 12:56

Netreba to locknut - neni dovod - mozno si vazne chcel natacat auta v 50-ke ako poslusne zastavia na cervenu, alebo mozno len ja som nechapavy a predstavujem si pod Streetracingom nahananie a robenie kktin v premavke produkovane vacsinou mladymi chalanmi (pripadne starsimi ktorym sa nepodarilo dospiet)...

Pokial ta bavi natacanie a auta, tak natom fakt nieje nic zle a drzim ti palec ;) ... ale ako som uz hovoriil... vacsi zmysel ma ist na nejaku akciu (drift, preteky do vrchu, sprinty, slalom, etc) a natocit auta tam...

Ak take video spravis a bude pekne, tak budem prvy co ti bude tlieskat =D>
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

dodoIPD
Auto: BMW

Štvrtok, 25. Júna 2009, 13:57

Podla mna chalan ani ty sam nevies co chces :)

Lebo keby si to vedel tak nam to tu opises.. nikto nehovori ze nie, a ak si myslis ze pojdes na skodaclub a tam budu ochotny tak pravdepodobne si vedla :)

Skus dojst na xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxtam je par takych co by do toho sli , ale ja si papiere nenecham zobrat za nieco co mi zato nestoji.

A auta + video moze byt aj v inej ,legalnej forme.

Chod si za svojim len davaj bacha aby si neskoncil zle.

///edit - tie xxx nahradili miesto o ktorom sa nehovori, nechodi sa tam a nikdy sme tam neboli //// Peppo

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Štvrtok, 25. Júna 2009, 15:20

staleee si trepes len to iste dokola a dokolecka, napisal som ti to ja, aj Alfi - ale nas nazor Ta nezaujima?? My niesme deti co trepu o nieco co videli v telke alebo o tom len poculi. Mozem povedat ze mame takychto inak neleganych akcii za sebou niekolko desiatok (nikomu nemusim hovorit kedy a kde to byvalo) a z tychto akcii su aj videa, celkom slusne, ktore vsak niesu zrovna vhodne na zverejnenie - lebo by sa dali pouzit ako dokazovy material pre panov zelenom.
Myslim ze tu nenajdes nikoho kto ma zaujem sa takto prejavit a byt v Teevee (v telke).
Neostane ti nic ine iba natocit video s nalozenymi "fatakmi" s kridlom japan style a brutalnymi konmi, teda konom za volantom...

Uz sme v telke boli a co ukazali ? Cerveny favorit a k tomu komentar
"mlady chlapci na autach drahych znaciek jazdia 200km/h obytnou zonou"

rešpekt kámo.

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 25. Júna 2009, 15:24

maiki mal na mysli asi nieco taketo :wink:

alebo ?

Peppo

Štvrtok, 25. Júna 2009, 15:26

eko.fresh napísal:
maiki mal na mysli asi nieco taketo :wink:

len som zvedavy ako nasimuluje tie policajne auta v zavese za ucinkujucimi... tak ze ich pekne poprosi to asi nepojde.

M3driver

Štvrtok, 25. Júna 2009, 15:34

nechapem preco mu furt tlacite ake to je nerealne. stale sa nieco deje a natocit to nie je nic hrozne. ze nechcete byt v telke? a kto vas tam bude davat?? on chce robit video pre seba, prip. pre tych co si to zasluzia. hned napisal ze to je jeho konicek, tak preco takych ludi nepodporit? nikto nemusi kvoli nemu prist o papiere, stacilo by keby bol niekedy v spravny cas na spravnom mieste!
a nech mi tu nikto nehovori ze uz sa po meste jazdi iba predpisovo a rovno!! hlavne v noci... 8) :lol:
M3 -> Ducati

Štiky
Auto: ///M-Power

Štvrtok, 25. Júna 2009, 15:52

M3driver napísal:
nechapem preco mu furt tlacite ake to je nerealne. stale sa nieco deje a natocit to nie je nic hrozne. ze nechcete byt v telke? a kto vas tam bude davat?? on chce robit video pre seba, prip. pre tych co si to zasluzia. hned napisal ze to je jeho konicek, tak preco takych ludi nepodporit? nikto nemusi kvoli nemu prist o papiere, stacilo by keby bol niekedy v spravny cas na spravnom mieste!
a nech mi tu nikto nehovori ze uz sa po meste jazdi iba predpisovo a rovno!! hlavne v noci... 8) :lol:

=D>
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

patres
Auto: qupé

Štvrtok, 25. Júna 2009, 18:17

No to je ina jeba ten Gateway in stockholm :twisted:

maiki
Autor témy
Auto: 02" E46 320d

Štvrtok, 25. Júna 2009, 22:48

M3driver napísal:

10 bodov :!: dalej sem uz neprispievam, je to zbytocne, nexcel som sa tu hadat , :| stacilo si precitat ze hladam ochotnych ludi, a nie tu potom citat 20 komentov ako to nejde a aky som "kkt" ze chcem niekomu zle... dakujem pekne

ale som rad ze to aspon niekto pochopil (btw mozno nakoniec predsa len na carat dojdem) cierna E36 sedan , vzadu za oknom BA MAIKI ;-) mozme prehodit par viet ak sa stretneme...
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Piatok, 26. Júna 2009, 01:30

Podla mna je smutne, ze clovek ktory je schopny natocit a postrihat slusne video sa zaujima o temy, ktore su na hrane zakona a vsetkymi rozumnymi ludmi odmietane. Pritom je vsade okolo dost zaujimavych nametov - jazdi sa tu drift, autoslalomy, amaterske rally ci preteky do vrchu, chodi sa na okruhy... vies, ono to posobi, ako by si chcel iba zdokumentovat to co sa aj tak deje, lenze kazdy kto sa chce predvadzat a predpisy su prenho zdrap papiera bude niekolkonasobne viac stimulovany, aby sa predviedol naplno - lenze taky typ nezvykne domysliet, ze tym moze niekoho pripravit o zdravie alebo o zivot...
Venuj sa niecomu uzitocnemu, prosim.

Peppo

Piatok, 26. Júna 2009, 08:42

gusto napísal:
Podla mna je smutne, ze clovek ktory je schopny natocit a postrihat slusne video sa zaujima o temy, ktore su na hrane zakona a vsetkymi rozumnymi ludmi odmietane. Pritom je vsade okolo dost zaujimavych nametov - jazdi sa tu drift, autoslalomy, amaterske rally ci preteky do vrchu, chodi sa na okruhy... vies, ono to posobi, ako by si chcel iba zdokumentovat to co sa aj tak deje, lenze kazdy kto sa chce predvadzat a predpisy su prenho zdrap papiera bude niekolkonasobne viac stimulovany, aby sa predviedol naplno - lenze taky typ nezvykne domysliet, ze tym moze niekoho pripravit o zdravie alebo o zivot...
Venuj sa niecomu uzitocnemu, prosim.

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

myslim ze si to vystihol, ale efekt to nebude mat asi ziadny... najskor ti napise ze ho tvoj nazor nezaujima.

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Piatok, 26. Júna 2009, 09:20

Peppo napísal:

myslim ze si to vystihol, ale efekt to nebude mat asi ziadny... najskor ti napise ze ho tvoj nazor nezaujima.

pripomina mi to jednu SSku co dostal zednik od urcitej osoby, v nej stalo nieco taketo: To ze si myslis, ze som namyslena je len tvoj nazor, ja si to nemyslim a som tolerantna, preto tvoj nazor neberer do uvahy :D
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

M3driver

Piatok, 26. Júna 2009, 10:44

Peppo napísal:

Peppo v podstate sa mu ani nebudem cudovat... uz v nazve topicu je slovko "street", myslim ze uzavrete akcie nemaju nic spolocne zo street-om. proste ho nechajte si urobit podla seba, ma svoju predstavu. to ze tu poziadal o pripadne "podnety" nie je nic zle. kto nechce, nemusi sa vobec pricinit. ak ma niekto zaujem, jeho vec. vsetko je to o strihu, dynamike toho videa, hudbe atd... viem o com hovorim, dakedy ma to hodne bavilo ale uz nie je cas... to ze chce take video urobit nemusi zakonite znamenat ze bude niekoho ukecavat na nejake nelegalne veci. hned na zaciatku napisal ze toci aj beznu premavku a pod.

ja drzim palce, verim ze to dopadne dobre a vysledok bude zaujimavy.

pre rypalov - nepodporujem nic ilegalne, jazdim podla predpisov, zakony su mi svate a dokonca aj soft mam legalny
aspon vascinu

:lol: :twisted:
M3 -> Ducati

patres
Auto: qupé

Piatok, 26. Júna 2009, 13:22

maiki napísal:

10 bodov :!: dalej sem uz neprispievam, je to zbytocne, nexcel som sa tu hadat , :| stacilo si precitat ze hladam ochotnych ludi, a nie tu potom citat 20 komentov ako to nejde a aky som "kkt" ze chcem niekomu zle... dakujem pekne

ale som rad ze to aspon niekto pochopil (btw mozno nakoniec predsa len na carat dojdem) cierna E36 sedan , vzadu za oknom BA MAIKI ;-) mozme prehodit par viet ak sa stretneme...

Nikto sa tu nehada....ani si nemysli ze si kkt [-X len su to nazory chalalnov kt. myslim maju uz nieco za sebou......no vidis dojdi na Carat prehodime par viet a bude :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní