... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Duffy

Streda, 26. Novembra 2008, 18:52

heroe napísal:
:smile:

videl si taxi? "110 , dobrej ridic, dobra kara, neni problem, urcite je to lepsi nez tamhleta kara co jede 20."

:D

hadam sa neurazis, ale aj tak to nemeni nic na tom, ze tie videa ti prehovoria do duse, ja tiez rad jazdim rychlo, ale tam kde si to mozem dovolit!

ak to bolo mne , nie neurazim sa v pohodke . a som v podstate rad ,ze nemam nutkanie robit kokotiny a hrat frajera . a to mozu potvrdit vsetci co ma poznaju ..

ianc v jednom videu som sa nasiel , unaveny na smrt som soferoval a dostal som mikrospanok , nastastie som sa prebral v protismere a predomnou asi 10m boli uz auta iduce oproti , tak som dal velky losi test , nastastie som bol na dobrom aute .. najhorsie bolo ,ze vedla mna spala moja mama ..

som si povedal ,ze uz NIKDY unaveny nebudem soferovat .

KESO 318i
Auto: 320d E46
Kraj: Nitriansky

Streda, 26. Novembra 2008, 19:28

pepo286 napísal:
uz aj cesi maju kampan ... len u nas este asi nic

http://www.nemyslis-zaplatis.cz/

(.. su tam 4 vide .. len si to treba prekliknut)

Fuha tak ta ceska kampan je fakt husta tak to uz je ozaj na zamyslenie nad stylom jazdy [-X
jazdim od zenskej k zenskej ale BMW som verny

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Streda, 26. Novembra 2008, 20:30

Duffy napísal:
ak to bolo mne , nie neurazim sa v pohodke . a som v podstate rad ,ze nemam nutkanie robit kokotiny a hrat frajera . a to mozu potvrdit vsetci co ma poznaju ..

ianc v jednom videu som sa nasiel , unaveny na smrt som soferoval a dostal som mikrospanok , nastastie som sa prebral v protismere a predomnou asi 10m boli uz auta iduce oproti , tak som dal velky losi test , nastastie som bol na dobrom aute .. najhorsie bolo ,ze vedla mna spala moja mama ..

som si povedal ,ze uz NIKDY unaveny nebudem soferovat .

fuuu to s tou mamou je fakt to najhorsie, ja mam aspon tu vyhodu ze ked vedla mna sedi tak nemam sancu zaspat a ona uz vobec nie :lol:

niekedy pomaly vystupuje za jazdy :lol: ona je taky trosku velmi opatrny sofer, ale takych tiez moc netreba aby nezostresovali :wink:

Duffy

Streda, 26. Novembra 2008, 20:41

heroe napísal:
fuuu to s tou mamou je fakt to najhorsie, ja mam aspon tu vyhodu ze ked vedla mna sedi tak nemam sancu zaspat a ona uz vobec nie :lol:

niekedy pomaly vystupuje za jazdy :lol: ona je taky trosku velmi opatrny sofer, ale takych tiez moc netreba aby nezostresovali :wink:

mama bola viac unavena ako ja .. nema zmysel taky zivot

kouBaMW
Auto: pár rezavých ešusů
Kraj: Zahraničie

Streda, 26. Novembra 2008, 22:05

pepo286 napísal:
uz aj cesi maju kampan ... len u nas este asi nic

http://www.nemyslis-zaplatis.cz/

(.. su tam 4 vide .. len si to treba prekliknut)

kampan dobra, ale celkem k nicemu, protoze ministerstvo čr to moc nepodpori a narazit na to v tv je celkem problem, resilo se to i ve zpravach, vychazelo to +- 1 odvisilani za den, coz se mezi 20 reklamama na praci prasek ztrati :?

SR-182 AT

Piatok, 5. Decembra 2008, 17:38

a tu to niekomu poriadne HRABOLO a to nie len na zadnej naprave!!!
ten ma v hlave tak akurat nasrate!!! ](*,)
http://free.zoznam.sk/video/gallery/ohr ... s-vozidlom
BMW 520i e39, 170ps, rv.9.2000

Maco594
Auto: E91, E30
Kraj: Žilinský

Piatok, 5. Decembra 2008, 18:09

ta ceska kampan no neviem podla mna sa clovek zamysli len ked to pozera ale ked sadne za volant tak asi vacsina si na to aj tak nespomenie.
A tie videa no ja si myslim ze na taketo veci mam silny zaludok a beriem to s nadhladom ale toto aj mna dojalo :cry:

SR-182 AT

Piatok, 5. Decembra 2008, 18:23

tu kampan beriem ako pozitivnu vec,je to nie co,nad cim by sa malo viacero ludi zamysliet

kouBaMW
Auto: pár rezavých ešusů
Kraj: Zahraničie

Piatok, 5. Decembra 2008, 19:05

nedavno kdyz sem jel, tak v radiu hlasili kolik pribylo pres vikend mrtvych a v ten moment sem mel fakt divny pocit :? bylo by to tak mozna ucinejsi protoze radio posloucha v aute skoro kazdy

Duffy

Piatok, 5. Decembra 2008, 21:06

predtym som si sem tam pas nezapol , ked som si len tak odskocil. teraz si uz zapinam stale

SR-182 AT

Sobota, 6. Decembra 2008, 15:06

mat ich zapnute sa vyplati !!! mne uz viac krat pomohli a splnili svoj ucel :wink:

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 3. Januára 2009, 21:26

ono ked sa este auto rozjebe tak dobre...kebyze zajebem v tom aute seba tak dobre...ale kebyze zabijem niekoho ineho,vzivote by som sa s tym nezmieril... :shock: :? :cry:
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Sobota, 3. Januára 2009, 22:48

tieto videa su dobre, prednedavnom som videl havariu nazivo (uz druhy krat) a ledva som dosiel domov... ako jazdim rad rychlo (radsej na okreskach), no vela krat si clovek ani neuvedomi, ako ide rychlo, ale staci sa pozriet bocnym oknom, ako ten povrch rychlo ubieha a hned spomali

svetla.... ja by som to v meste nedaval, ale iba mimo obce, nech si kazdy hovori, co chce, predsa len s tym auto urcite zere viac...
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 4. Januára 2009, 01:11

moja postupnost je takato

sadnem za volant, dam klucik do 1. polohy, priputam sa, nastartujem, zasvietim a az potom idem... bez tychto ukonov nikam neodidem..

inak ta kampan... ono ked sa to bude moc casto vysielat, tak si na to ludia zvyknu.. a zas to bude bez efektu... ale ide o to, aby si to aspon raz niekto pozrel

Guczmann
Kraj: Trnavský

Streda, 7. Januára 2009, 21:09

To prve polske video som ani nemal pozerat... Je to strasne, este sa mi bude snivat o tom... nahnalo mi to az slzy do oci... hlavne ta baba s frajerom primacknuty k muru. Aj ten chlapec co sa hral futbal :cry:

Nuž niektorý ludia sú dementi...

Inak SurrendeR plne s tebou suhlasim, takych ludi by malo byť viac :roll:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní