... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Piatok, 16. Mája 2008, 12:38

v tomto mas uplnu pravdu........lebo stale dookola riesit veci to by ma nebavilo.....a poriadne si ani nezajazdis....tak je pravda ze aj auta s velkymi ritami to vedia poriadne rozpalit.....ale do nich je dost velka investicia pokial nekupis uz poriadnu a to stoji tiez dost kese......ja byt tebou zostanem pri tom co mam dam dotoho nieco.....poriadne sa povozim.....a az potom riesim nieco nove....

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Piatok, 16. Mája 2008, 12:43

patres napísal:
v tomto mas uplnu pravdu........lebo stale dookola riesit veci to by ma nebavilo.....a poriadne si ani nezajazdis....tak je pravda ze aj auta s velkymi ritami to vedia poriadne rozpalit.....ale do nich je dost velka investicia pokial nekupis uz poriadnu a to stoji tiez dost kese......ja byt tebou zostanem pri tom co mam dam dotoho nieco.....poriadne sa povozim.....a az potom riesim nieco nove....

no ved to .. stale dokola.. uz boli tri cerpadla.. vsetko stare.. uz ma to nebavi.. uvidime co povie mechanik, ak bude zle, tak uz dam nove..
no, to ja tak pravidelne raz do mesiaca ma chytia take stavy ze uz kaslem na to, prasknu nervy z toho auta, potom sa to zase ukludni.. ked jazdi tak radost s tym behat, ale ked sa je*e tak koniec..
.

patres

Piatok, 16. Mája 2008, 12:51

to je jasne.......ani mna by to nebavilo......to je o nicom furt ked sa nieco dojebava......to by ma nebavilo.....ja z mojou povahou by som sa nekaslal s opravami a dal by som to prec.......nemam na to nervy......rozdiel je ked iba upravujes vtedy na to maaaam kopu casu....... :D

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket

Piatok, 16. Mája 2008, 13:54

xtreme nic v zlom, ale trosku ta nechapem, bratovi som dotiahol za 55t aj s prepisom z rakuska peknu E34 525i 24V limo, jazdi za rovnych 10L a za 4 mesiace na tom nabehal cez 15tkm, vsetko fici jak hodinky. Kebyze mam za 2 roky mat na aute nabehanych 2000km a tolko penazi v nom, tak by ma normalne drblo. Vobec nechapem preco si isiel po dizli (este k tomu po tom starsom v E34) a dal za auto relativne vela prachov aj ked vobec nebolo v poriadku - na tvojom mieste by som tu 5er predal hned kludne aj za mensie prachy a do 60t si z rakuska dotiahnes krasnu benzinovu 34ku a to hlavne tym ze bude jazdit, lebo to je hlavny zdroj radosti z bmw, jazda v nom...
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

xtreme

Piatok, 16. Mája 2008, 14:01

Helldiver napísal:
xtreme nic v zlom, ale trosku ta nechapem, bratovi som dotiahol za 55t aj s prepisom z rakuska peknu E34 525i 24V limo, jazdi za rovnych 10L a za 4 mesiace na tom nabehal cez 15tkm, vsetko fici jak hodinky. Kebyze mam za 2 roky mat na aute nabehanych 2000km a tolko penazi v nom, tak by ma normalne drblo. Vobec nechapem preco si isiel po dizli (este k tomu po tom starsom v E34) a dal za auto relativne vela prachov aj ked vobec nebolo v poriadku - na tvojom mieste by som tu 5er predal hned kludne aj za mensie prachy a do 60t si z rakuska dotiahnes krasnu benzinovu 34ku a to hlavne tym ze bude jazdit, lebo to je hlavny zdroj radosti z bmw, jazda v nom...

hej hej, mas pravdu..ale si zober ze ak to chcem predat, tak aj tak tam musim vrazit prachy, nie? mam to predat nepojazdne?
do dizlu som siel preto lebo si viem zohnat naftu, ale ta mi je na dve veci ak ju nemam kde dat..
hm. pred dvoma rokmi to bola dobra kupa.. teda nie kupa, ale cena. ale to vis ze uz som to aj ja sto krat olutoval..
tak sa rozhodujem ci mam dopratat nejaku 525i, alebo dat do poriadku, co aj tak musim to co mam a nechat si ju.. len tu je zas otazka ci to dakedy vobec bude v poriadku..
.

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Piatok, 16. Mája 2008, 14:09

patres napísal:
to je jasne.......ani mna by to nebavilo......to je o nicom furt ked sa nieco dojebava......to by ma nebavilo.....ja z mojou povahou by som sa nekaslal s opravami a dal by som to prec.......nemam na to nervy......rozdiel je ked iba upravujes vtedy na to maaaam kopu casu....... :D

[-o< toto poznam odniekadial :evil:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

patres

Piatok, 16. Mája 2008, 14:20

GOOSE napísal:
[-o< toto poznam odniekadial :evil:

heh.......podobny clovek ako ja coo???

xtreme

Piatok, 16. Mája 2008, 14:31

Helldiver napísal:

uvidime.. dal som do ,,kupim" inzerat na nove cerpadlo, pisem si aj s tym chalanom z cz-klubu co ich predaval za 15 t kc.. tak uvidime co z toho bude..
pozistujem cenu, kolko by vysla ,,generalka" motora a uvidime..
hm.. mozno si mal len stastie pri tej 525i.. pri mojom stasti by som dopratal dalsiu a znova by zacalo to iste.. takto tam sice vrazim dajme tomu 30 litrov, ale viem ze su to nove veci, ktore daco vydrzia.. ved cerpadla zas neodchadzaju kazdy tyzden, to nech mi nikto nehovori..
co este zvykne na diesli odchadzat? pozistujem kalkulaciu, pripadne veci by som vymenil, alebo uz dopredu pozhanal NOVE a musi to daco vydrzat..
.

patres

Piatok, 16. Mája 2008, 14:40

ako tato moja strieborna je dovoz z DE........ale zase som dobre natrafil.....bo to mal nejaky starec v garazi.......cize dobra kupa....

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Piatok, 16. Mája 2008, 14:40

patres napísal:
heh.......podobny clovek ako ja coo???

No mal som buračku a dodnes to orpravujem. Niesu love. Ale nekazi sa nic. Spolahlive je ale je tam aj tak vela roboty na mojom bave :?
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

patres

Piatok, 16. Mája 2008, 14:47

GOOSE napísal:
No mal som buračku a dodnes to orpravujem. Niesu love. Ale nekazi sa nic. Spolahlive je ale je tam aj tak vela roboty na mojom bave :?

no po buracke by som ja osobne siel uz cestou do uprav.....a nie do serie.....ty to davas do serie alebo aj troska upravky :D :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný