... všetko o BMW ...
patres napísal:v tomto mas uplnu pravdu........lebo stale dookola riesit veci to by ma nebavilo.....a poriadne si ani nezajazdis....tak je pravda ze aj auta s velkymi ritami to vedia poriadne rozpalit.....ale do nich je dost velka investicia pokial nekupis uz poriadnu a to stoji tiez dost kese......ja byt tebou zostanem pri tom co mam dam dotoho nieco.....poriadne sa povozim.....a az potom riesim nieco nove....
Helldiver napísal:xtreme nic v zlom, ale trosku ta nechapem, bratovi som dotiahol za 55t aj s prepisom z rakuska peknu E34 525i 24V limo, jazdi za rovnych 10L a za 4 mesiace na tom nabehal cez 15tkm, vsetko fici jak hodinky. Kebyze mam za 2 roky mat na aute nabehanych 2000km a tolko penazi v nom, tak by ma normalne drblo. Vobec nechapem preco si isiel po dizli (este k tomu po tom starsom v E34) a dal za auto relativne vela prachov aj ked vobec nebolo v poriadku - na tvojom mieste by som tu 5er predal hned kludne aj za mensie prachy a do 60t si z rakuska dotiahnes krasnu benzinovu 34ku a to hlavne tym ze bude jazdit, lebo to je hlavny zdroj radosti z bmw, jazda v nom...
patres napísal:to je jasne.......ani mna by to nebavilo......to je o nicom furt ked sa nieco dojebava......to by ma nebavilo.....ja z mojou povahou by som sa nekaslal s opravami a dal by som to prec.......nemam na to nervy......rozdiel je ked iba upravujes vtedy na to maaaam kopu casu.......
Helldiver napísal:xtreme nic v zlom, ale trosku ta nechapem, bratovi som dotiahol za 55t aj s prepisom z rakuska peknu E34 525i 24V limo, jazdi za rovnych 10L a za 4 mesiace na tom nabehal cez 15tkm, vsetko fici jak hodinky. Kebyze mam za 2 roky mat na aute nabehanych 2000km a tolko penazi v nom, tak by ma normalne drblo. Vobec nechapem preco si isiel po dizli (este k tomu po tom starsom v E34) a dal za auto relativne vela prachov aj ked vobec nebolo v poriadku - na tvojom mieste by som tu 5er predal hned kludne aj za mensie prachy a do 60t si z rakuska dotiahnes krasnu benzinovu 34ku a to hlavne tym ze bude jazdit, lebo to je hlavny zdroj radosti z bmw, jazda v nom...