... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Piatok, 16. Mája 2008, 10:40

patres napísal:
no to je dobry pristup to sa mi paci.......ty chces 5-radu?,lebo napr.3-jka(325i),je dobra vykonovo a da sa snou jazdit co sa tyka spotreby ako s mojou 318.......to keby som vedel ovela skor tak berem ja 325i....

hm.. tato 5er sa mi nikdy moc nepacila, ale mi uz prirastla k srdcu.. vela miesta, pohodlie, hehh.. a da sa na tom aj vyblaznit..

s 325i sa da zajazdit ako s 318tkou? :shock: uff.. to som netusil..
neviem, zatim som sa viezol len v Bminovej 320i, a ta taha fajne..
.

patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Piatok, 16. Mája 2008, 10:48

xtreme napísal:
hm.. tato 5er sa mi nikdy moc nepacila, ale mi uz prirastla k srdcu.. vela miesta, pohodlie, hehh.. a da sa na tom aj vyblaznit..

s 325i sa da zajazdit ako s 318tkou? :shock: uff.. to som netusil..
neviem, zatim som sa viezol len v Bminovej 320i, a ta taha fajne..

jasne ked tomu nakladas...tak cisterna je malo :smile: ....ale kludnou jazdou na 325i budes mat okolo 8litrov co je si myslim super....je jasne ze ked sa nikde neponahlam...tak dokazem na 318i aj 6,5l.....ale to je nuda :D je pravda ze 5 je pohodlnejsia vacsia ale kvoli tomu som si bavora nekupoval....ale dost pohodlia mam aj v trojke.....len casom asi zvisim obsah motora :D

xtreme

Piatok, 16. Mája 2008, 10:55

patres napísal:
jasne ked tomu nakladas...tak cisterna je malo :smile: ....ale kludnou jazdou na 325i budes mat okolo 8litrov co je si myslim super....je jasne ze ked sa nikde neponahlam...tak dokazem na 318i aj 6,5l.....ale to je nuda :D je pravda ze 5 je pohodlnejsia vacsia ale kvoli tomu som si bavora nekupoval....ale dost pohodlia mam aj v trojke.....len casom asi zvisim obsah motora :D

no, ako kukam, tak casom kazdy bmw manik zvysuje obsah :wink: :lol: no, ved toho sa bojim.. mojou jazdou musim v kufri nosit aspon 2-3 kanistre..
ved uvidime.. ale myslim ze ta 320i by na zaciatok klidne stacila.. hm.. keby som kupoval len pre seba tak si kupim kupatko 325i a bolo by, len co.. tatka necham jazdim aj s rodinou na 120cine? preto som sa rozhodol pre 5er..
a asi pri nej aj ostanem, sakra, ale ta 36tka ma fajne laka.. no uvidime..
.

patres

Piatok, 16. Mája 2008, 11:02

xtreme napísal:
no, ako kukam, tak casom kazdy bmw manik zvysuje obsah :wink: :lol: no, ved toho sa bojim.. mojou jazdou musim v kufri nosit aspon 2-3 kanistre..
ved uvidime.. ale myslim ze ta 320i by na zaciatok klidne stacila.. hm.. keby som kupoval len pre seba tak si kupim kupatko 325i a bolo by, len co.. tatka necham jazdim aj s rodinou na 120cine? preto som sa rozhodol pre 5er..
a asi pri nej aj ostanem, sakra, ale ta 36tka ma fajne laka.. no uvidime..

no sak to je uz ina pesnicka....ked uz mas rodinu a tak.....inak treba rozmyslat....ja to mam iba pre seba.....ale aj tak som zobral 4-dvere.....lebo akcie a podobne......a je to otravne furt vystupovat aby sa niekto dostal zozadu von.....podla mna je ideal 4-dvere ale oznacenie by malo byt 330i.... :D to je uz vozenie :D

xtreme

Piatok, 16. Mája 2008, 11:08

patres napísal:
no sak to je uz ina pesnicka....ked uz mas rodinu a tak.....inak treba rozmyslat....ja to mam iba pre seba.....ale aj tak som zobral 4-dvere.....lebo akcie a podobne......a je to otravne furt vystupovat aby sa niekto dostal zozadu von.....podla mna je ideal 4-dvere ale oznacenie by malo byt 330i.... :D to je uz vozenie :D

hm.. 330i, to uz ine kafe.. heh.. no, svoju rodinu este nemam, zatim len tvorim fotrovu rodinu.. heh.. ale tiez musim uvazovat v realite..
ak sa mi podari streli 34za 80, co uz je dost, tak budem zhanat daco do 120 maximalne.. chapes.. treba kdesi zacat, a na 330ku to nehroziii.. pekne postupne... netrtkam bankarovu dceru.. ehh.. aspon zatim.. :wink:
.

patres

Piatok, 16. Mája 2008, 11:13

jasne....ved ja som na tom rovnako......ja tuto 318 podrzim urcite aspon 5 rokov....lebo to je skoro nove auto cize zatedy je to v poho.......ale budem sa urcite obzerat po troska obsahovo lepsich........ta 318 ma stala 200litrov a plus teraz do nej pojde dost penazi bo hudba a tak.....a ine veci......

xtreme

Piatok, 16. Mája 2008, 11:28

patres napísal:
jasne....ved ja som na tom rovnako......ja tuto 318 podrzim urcite aspon 5 rokov....lebo to je skoro nove auto cize zatedy je to v poho.......ale budem sa urcite obzerat po troska obsahovo lepsich........ta 318 ma stala 200litrov a plus teraz do nej pojde dost penazi bo hudba a tak.....a ine veci......

ta to pecka.. upravy musia byt :wink:

prave som kukal na tie 36tky.. jednu som nasiel celkom peknu, ale sa mi na nich strasne nepacia palubovky.. a naopak v 34kach sa mi zase pacia..
moju 524ku som mal napichnutu na kompe a prekvapivo mi vyhodilo len dve chyby.. tak tiez rozmyslam, ci by nebolo lepsie kupit new vstrekovacie cerpadlo, zainvestovat a nie len tam davat zase stare co vydrzi bohvie kolko km.. ale v tom pripade by som zase zacal spekulovat ze si ju necham dlhsie.. tazka dilema..
.

patres

Piatok, 16. Mája 2008, 11:34

no ved to ......ked do toho stes dat nove veci.....tak uz sa oplati rozmyslat ye si hu este nejaku dobu ponechas......veru tazka dilema......no ja som zvedavi co mi vyhodi PC.......dufam ze vsetko OK :smile:

xtreme

Piatok, 16. Mája 2008, 11:59

patres napísal:
no ved to ......ked do toho stes dat nove veci.....tak uz sa oplati rozmyslat ye si hu este nejaku dobu ponechas......veru tazka dilema......no ja som zvedavi co mi vyhodi PC.......dufam ze vsetko OK :smile:

ved to mas new auto.. ty sa tak nemusis bat.. ale ja som trrrpol poriadne.. u 19 rocneho auta.. heh.. ale este dobre to dopadlo..
musim to riadne zvazit.. je fakt ze ak tam zacnem prat nove veci tak nema zmysel to hned dat prec..

kks.. ale sme to tu riadne zapratali.. nas za to prizabiju :lol: :lol: :lol:
.

patres

Piatok, 16. Mája 2008, 12:03

xtreme napísal:
ved to mas new auto.. ty sa tak nemusis bat.. ale ja som trrrpol poriadne.. u 19 rocneho auta.. heh.. ale este dobre to dopadlo..
musim to riadne zvazit.. je fakt ze ak tam zacnem prat nove veci tak nema zmysel to hned dat prec..

kks.. ale sme to tu riadne zapratali.. nas za to prizabiju :lol: :lol: :lol:

no tomu ver......a hadam nas nezabiju :smile: ......to nove veci stoja dost love......a zo to co do toho investujes to nepredas........respektive sa ti to nevrati........

xtreme

Piatok, 16. Mája 2008, 12:07

patres napísal:
no tomu ver......a hadam nas nezabiju :smile: ......to nove veci stoja dost love......a zo to co do toho investujes to nepredas........respektive sa ti to nevrati........

to je jasne, ale keby som s tym pojazdil aspon 3 alebo 5rokov, tak by bolo ok., chapes..
hm. je to tazke, bo pod cenu pojdem uz teraz.. a za tych 5rokov to pojde akurat tak do srotu.. treba najskor poriesit byvanie a na stavbe sa uz 34ka asi dorazi.. :?
.

patres

Piatok, 16. Mája 2008, 12:11

xtreme napísal:
to je jasne, ale keby som s tym pojazdil aspon 3 alebo 5rokov, tak by bolo ok., chapes..
hm. je to tazke, bo pod cenu pojdem uz teraz.. a za tych 5rokov to pojde akurat tak do srotu.. treba najskor poriesit byvanie a na stavbe sa uz 34ka asi dorazi.. :?

heh....no byvanie je o insom :smile: .....vies ako to je ked mam BMW tak treba ratat ze vela prachov nezostane na ine veci......bo vzdy nieco tamto ches ine,lepsie,krajsie......kazdy mesiac,a nakoniec zistis ze by si mal za to pol domu :D

xtreme

Piatok, 16. Mája 2008, 12:20

patres napísal:
heh....no byvanie je o insom :smile: .....vies ako to je ked mam BMW tak treba ratat ze vela prachov nezostane na ine veci......bo vzdy nieco tamto ches ine,lepsie,krajsie......kazdy mesiac,a nakoniec zistis ze by si mal za to pol domu :D

:lol: :lol: :lol: heh.. to si pekne napisal.. preto nechcem este riesit nove, bo pri dome sa zniciii.. a to by mi bolo fest luto..
byvanie je prednejsie.. preto zatim riesim len take prkotiny a nic podstatne..

ale rozmyslam nad touringom, nebolo by zlee.. 5er touring... to by som tam naplno vyuzil.
.

patres

Piatok, 16. Mája 2008, 12:26

xtreme napísal:
:lol: :lol: :lol: heh.. to si pekne napisal.. preto nechcem este riesit nove, bo pri dome sa zniciii.. a to by mi bolo fest luto..
byvanie je prednejsie.. preto zatim riesim len take prkotiny a nic podstatne..

ale rozmyslam nad touringom, nebolo by zlee.. 5er touring... to by som tam naplno vyuzil.

ale musis zase ratat ze ta jazda nebude taka ako doteraz kombi je kombi.......ale zase do toho natrepes vsetko....no zalezi len od toho ze co chces ty....aky ucel ma splnit to auto....

xtreme

Piatok, 16. Mája 2008, 12:29

patres napísal:
ale musis zase ratat ze ta jazda nebude taka ako doteraz kombi je kombi.......ale zase do toho natrepes vsetko....no zalezi len od toho ze co chces ty....aky ucel ma splnit to auto....

no, zatial ucel nakladaku :wink: preco? ked si kuknes touring mikeho 666 tak zistis.. je to nadhera.. show car heheh..

hm.. ako tak rozmyslam tak asi zostanem pri tom co mam.. bo do poriadku to musim dat tak ci tak, a ked uz to bude spravene asi nebude moc rozumne kupovat zas nejaky vrak a zacat nervy drazdit odznova..
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní