lovebmw napísal:dalšie Mko :) konkretne BMW E92 M3 upravene firmou G-power na 570PS
Joy
Ta folia na kapute a zadku je hrozna

hlavne to uplne dojebava fakt ze na streche je skutocny karbon. Tieto kolesa od G-Power sa mi nikdy nepacili, ale to je osobny nazor. Vyfuk je Eisenmann ak sa nemylim, iba si na to daju extra 300eur a napisu na to G-Power, to iste je s brzadmi, ktore su MovIt, urcite niesu zle, ale zbytocne velke a teda aj tazke (to iste sa da povedat o kolesach). 380mm to je tak mozno na 2.5 tonove auto, ale nie na M3, kludne by postacili 355-360mm, ale pri tychto autach ide obcas viac o vyzor ako skutocnu funkcnost. K podvozku som si moc nepozeral, ale predpokladam ze to bude KW 3 pripadne Clubsport (v tom druhom pripade dobra volba ak clovek chce jazdit na trati).
V skratke, urcite popici auto, este som sa neviezol, ale asi by som isiel iba do kopresoru a radsej si "poskladal" ostatne veci sam a to nemyslim kvoli cene, iba nemam rad, ked niekto nieco predava ako jeho vyrobok a pritom to je od niekoho ineho

A brzdy by som asi skor dal AP racing, Brembo alebo Stoptech a kolesa urcite nieco mensie a lahsie aspon na trat ... just my 2 cents.
A troska OT: zenska vie popici jazdit ale to moderovanie jej moc nejde ... ale to asi plati o vsetkych profesionalnych jazdcoch

.. urcite mam radsej ludi typu Mathias