... všetko o BMW ...
xtreme napísal:BA-520NJ ??? ten bol myslim aj u nas na kysuciach.. ta znacka mi nejak utkvela v pamati.. som si ho obzeral.. teda ak to bol on.. kedy to bolo?
MT-SPEEDY napísal:xtreme napísal:BA-520NJ ??? ten bol myslim aj u nas na kysuciach.. ta znacka mi nejak utkvela v pamati.. som si ho obzeral.. teda ak to bol on.. kedy to bolo?
http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=3268
GUZINO528 napísal:Kokos to bolo tvoje ex auto? Sranda. Inak koli tej buracke si moja priatelka skoro mozno aj poplakala. Jej volal kamarat ze ci som tam nahodou nebol ja v tom aute. Chuderka sa dost bala. Takto sa siri panika
bawor napísal:a kua, pekne je rozflakane Demarco neni ti luto ked ho takto vydis? myslim ze si to afto mal celkom rad........
inak co sa tyka mna, mal som po tej nehode zopar telefonatov ci som to nahodov nebol ja.........
bawor napísal:a kua, pekne je rozflakane Demarco neni ti luto ked ho takto vydis? myslim ze si to afto mal celkom rad........
inak co sa tyka mna, mal som po tej nehode zopar telefonatov ci som to nahodov nebol ja.........